Ένα εκατομμύριο ευρώ σε κοινωφελείς σκοπούς

GENESIS Pharma: 10 χρόνια προσφοράς στην Υγεία

Επισφραγίζει την επιτυχημένη επιχειρηματική της πορεία, διαθέτοντας 1.000.000 ευρώ σε κοινωφελείς σκοπούς την επόμενη διετία

Η GENESIS Pharma, η δεύτερη σε μέγεθος ελληνική εμπορική φαρμακευτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της βιοτεχνολογίας, γιόρτασε τη συμπλήρωση 10 χρόνων προσφοράς στην ελληνική ιατρική κοινότητα και τον χώρο της υγείας ευρύτερα, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 21 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα, κ. Γιώργος Γεωργής καθώς και πλήθος προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό κόσμο και το χώρο της υγείας που στήριξαν τηv GENESIS Pharma στη δεκαετή της πορεία.

Την εορταστική βραδιά παρουσίασε η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου και σφράγισαν η διεθνούς φήμης βιολίστρια Linzi Stoppard, με την ερμηνεία της και η ομάδα χορού  Λυδία Λίθος, με μια παράσταση εμπνευσμένη από την επιστήμη, το DNA και τη ζωή. 

Ο Πρόεδρος της GENESIS Pharma κ. Αλέξανδρος Ιακωβίδης, στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο όραμα από το οποίο ξεκίνησε η επιτυχημένη πορεία της: το όραμα για τη δημιουργία της καλύτερης φαρμακευτικής εταιρείας στην Ελλάδα, ένα όραμα που, όπως σημείωσε, βασίστηκε στην αξιοποίηση της προοπτικής που συγκέντρωνε ο τομέας της φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας, σε συνδυασμό με τη σύναψη συνεργασιών με τις ηγετικές εταιρείες του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και στα στελέχη της GENESIS Pharma που συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίησή του.

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης απέδωσε συνοπτικά την επιτυχία της GENESIS Pharma στη δέσμευση απέναντι σε ένα βασικό τρίπτυχο: τη δέσμευση στην καινοτομία, στη μακροπρόθεσμη στρατηγική και την ισχυρή ομάδα.

Παράλληλα, παρουσίασε τους άξονες τις στρατηγικής για το μέλλον, οι οποίοι προσανατολίζονται στην ανάπτυξη των προϊόντων που ήδη εισάγει η εταιρεία στην αγορά, στη διεύρυνση των διεθνών συνεργασιών και την επέκταση των δραστηριοτήτων σε χώρες όπως η Τουρκία και η Ιταλία.

Τέλος, ο κ. Ευριπίδης ανακοίνωσε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας να διαθέσει το ποσό του 1.000.000 ευρώ σε κοινωφελείς σκοπούς εντός των επόμενων δύο ετών.

Η προσφορά του σημαντικού αυτού ποσού επισφραγίζει την ουσιαστική δέσμευση και υπευθυνότητα της GENESIS Pharma απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, παράλληλα με την επιχειρηματική της δραστηριότητα, η εταιρεία υλοποιεί σταθερά ένα πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς, το οποίο ενισχύεται καθώς επιτυγχάνει αυξανόμενους ρυθμούς ανάπτυξης.<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ