ΑΒ Βασιλόπουλος: Το AB Eshop έφτασε σε περισσότερες πόλεις της Ελλάδας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ, έφτασε στις πόλεις της Πάτρας, της Λάρισας, του Ηρακλείου, της Καλαμάτας και των Ιωαννίνων

Δελτίο Τύπου

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, φροντίζουμε να δίνουμε τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους πελάτες μας, σε όλη τη χώρα, να κάνουν τις αγορές τους online μέσα από το ΑΒ Eshop.

Μετά την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, το ΑΒ Eshop, το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ, έφτασε στις πόλεις της Πάτρας, της Λάρισας, του Ηρακλείου, της Καλαμάτας και των Ιωαννίνων. Αν θέλετε και εσείς να κάνετε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας, με την άνεση και την ασφάλεια τους σπιτιού σας και με παράδοση στο χώρο σας την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ξεκινήστε τώρα τις online αγορές σας. 

Το ΑΒ Eshop προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μέσα από 9.000 προϊόντα ενώ συγκεντρώνει 1.000 προσφορές, κάθε μέρα, για μεγαλύτερη οικονομία. Με €40 ελάχιστη παραγγελία και δωρεάν μεταφορικά, τα online ψώνια σας είναι μόνο «μερικά κλικ μακριά» από την πόρτα σας, την ημέρα και ώρα παράδοσης που επιθυμείτε, από Δευτέρα έως Σάββατο και από τις 11:30 έως τις 21:30. 

Γνωρίστε κι εσείς τον κόσμο του ΑΒ Eshop, με 5 απλά βήματα:
  1. Επιβεβαιώστε ότι εξυπηρετείστε μέσα από την επαλήθευση του ταχυδρομικού κώδικα
  2. Κάντε Εγγραφή ή Σύνδεση στον online λογαριασμό 
  3. Προσθέστε τα προϊόντα στο καλάθι των online αγορών σας
  4. Ορίστε ημέρα και ώρα παράδοσης 
  5. Ολοκληρώστε την online παραγγελία σας, με τους τρόπους πληρωμής να είναι είτε μετρητά ή κάρτα κατά την παράδοση είτε online πληρωμή με κάρτα  

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, δεν σταματάμε να αναζητούμε διαρκώς τρόπους για να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας σε ακόμα περισσότερες πόλεις σε όλη την Ελλάδα και να φροντίζουμε να απολαμβάνουν τα οφέλη του ΑΒ Eshop.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Πηγή εικόνων και άρθρου: Από Δελτίο Τύπου της Εταιρίας

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ