Ανακηρύχθηκε “National Champion” στα European Business Awards 2014/15

H GENESIS Pharma ανακηρύχθηκε “National Champion” και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα αναγνωρισμένα βραβεία European Business Awards στην κατηγορία “RSM Entrepreneur of the Year”. Μέσα από μια διαδικασία αξιολόγησης, στην οποία συμμετείχαν διακεκριμένοι ευρωπαίοι εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, η GENESIS Pharma επιλέχθηκε μεταξύ των 60 ελληνικών επιχειρήσεων που θα διαγωνιστούν για τον τίτλο Ruban d’ Honneur, ο οποίος απονέμεται στις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης.

Τα European Business Awards είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους θεσμούς επιχειρηματικότητας, που αναδεικνύει και επιβραβεύει την επιχειρηματική αριστεία και την καινοτομία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί πως, ο ανταγωνισμός της φετινής 8η διοργάνωσης ήταν εξαιρετικά έντονος καθώς σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών – έλαβαν μέρος 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης, 40% περισσότερες από την περασμένη χρονιά.

Αυτή η σημαντική διάκριση για την εταιρεία και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, κ. Κωνσταντίνο Ευριπίδη έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές διακρίσεις που έχει λάβει η GENESIS Pharma από την αρχή του έτους  για την ανάπτυξή της και τη δέσμευσή της στην ποιότητα και την εταιρική υπευθυνότητα: 1. Best Workplaces για το εργασιακό περιβάλλον, 2. CRI Index για τη δέσμευση στην εταιρική υπευθυνότητα, 3. EFQM recognized for excellence-4 αστέρων για την ποιότητα και αριστεία, 4. Βραβείο «Αυτοδημιούργητου Επιχειρηματία» στον κ. Ευριπίδη από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών στο πλαίσιο των Βραβείων ΕΒΕΑ.

Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, οι εθνικοί φιναλίστ θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που θα επιβραβεύσει τις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης με τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’Honneur». Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στο ευρύ κοινό να ψηφίσει τον “National Champion” για κάθε συμμετέχουσα χώρα. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο του 2015 και μετέπειτα θα ακολουθήσει το τρίτο και τελευταίο στάδιο αξιολόγησης, ώστε έως το ερχόμενο καλοκαίρι να ανακοινωθούν οι τελικοί νικητές της κάθε κατηγορίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ