Απαγωγή της Madeleine McCann, 4 ετών

Στις 3 Μαΐου 2007, απήχθη από το δωμάτιο του ξενοδοχείου Praia De Luz στην Πορτογαλία η ανήλικη Madeleine McCann , 4 ετών. Η Madelein είναι Βρετανικής καταγωγής και βρισκόταν εκεί με τους γονείς της και τα δίδυμα αδέρφια της για διακοπές.

Η Μadeleine γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 2003, έχει ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια. Έχει ύψος 0,90 εκ. και ένα καστανό σημάδι στην ίριδα του δεξιού της ματιού.

Ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμμετέχει στην παγκόσμια κινητοποίηση για την ανεύρεση της μικρής Μadeleine μετά από αίτημα του οικογενειακού της περιβάλλοντος. Το κάθε παιδί είναι μοναδικό και ξεχωριστό για την οικογένειά του και για το λόγο αυτό είμαστε κοντά τους ανεξάρτητα από υπηκοότητα, θρήσκευμα και καταγωγή. Στην προσπάθειά μας να βρεθούμε κοντά στην οικογένεια της Μadeleine και να ενισχύσουμε τις προσπάθειές τους να βρουν το παιδί τους προβαίνουμε στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών σε κεντρικά σημεία της χώρας μας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Σύλλογό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά-S.O.S.-1056 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας. Ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει την Αντιπροεδρία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (European Federation for Missing and Sexually Exploited Children), η οποία αποτελεί συμβουλευτικό όργανο της Ε.Ε. και αποτελεί ένα από τα τρία κύρια μέλη του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα Παιδιά (International Centre for Missing and Exploited Children), το οποίο εδρεύει στην Washington των Η.Π.Α. Στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία συμμετέχουν μη κυβερνητικές οργανώσεις από διάφορες χώρες της Ευρώπης σε συνεργασία με τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές των χωρών αλλά και της EUROPOL και INTERPOL.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του παραπάνω δελτίου τύπου. Σε ενδεχόμενη ανεύρεση της ανήλικης Madeleine. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με νέο δελτίο τύπου και θα παρακαλούσαμε για την άμεση αφαίρεση των αφισών από τους χώρους ανάρτησης.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ