Αυλαία για τη φετινή Aegean Regatta

Με τη συμμετοχή 91 σκαφών από 6 χώρες και χορηγό την COSMOTE, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 14ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας ανοιχτής θαλάσσης «Aegean Regatta». Η μεγάλη ιστιοπλοϊκή παρέα άνοιξε τα πανιά της με αφετηρία τη Λέρο και προορισμό τη Ρόδο, με ενδιάμεσες στάσεις την Κω και την Τήλο (16-23 Αυγούστου).

Ανάμεσα στα πληρώματα που διακρίθηκαν και το COSMOTE ΕΡΥΤΟΣ 2, που κέρδισε την πρώτη θέση στην παράκτια ιστιοδρομία στη Ρόδο, τερμάτισε στη δεύτερη θέση στο πρώτο «μπράτσο» Λέρος-Τήλος και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη δεύτερη παράκτια ιστιοδρομία στην Ρόδο. Το COSMOTE ΕΡΥΤΟΣ 2, κατατάχτηκε συνολικά στην 8η θέση της κατηγορίας ORCi.

Πρωταγωνιστές της διοργάνωσης όμως ήταν 170 παιδιά του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου της Κω και του Ναυτικού Ομίλου της Ρόδου, αλλά και παιδιά από το Δωδεκανησιακό σύλλογο ΑμEA, «η Ελπίδα», που με τις δράσεις της COSMOTE γνώρισαν τα μυστικά της ιστιοπλοΐας και έκαναν βόλτα με το COSMOTE ΕΡΥΤΟΣ 2.

Ο κορυφαίος ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοιχτής θάλασσας στο Αιγαίο Πέλαγος φέτος συμπλήρωσε 14 χρόνια ζωής και διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και συνδιοργανωτές του Ναυτικού Ομίλου Ανατολικού Αιγαίου. Η COSMOTE συστηματικά υποστηρίζει δράσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ