ΑB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Με 6+1 βραβεία ξεχώρισε η ΑΒ Βασιλόπουλος στα RetailBusiness Awards

3 Χρυσά, 3 Ασημένια και 1 Χάλκινο βραβείο κατέκτησε φέτος η ΑΒ Βασιλόπουλος στα RetailBusiness Awards, στη μεγάλη γιορτή του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας.

3 GOLD Βραβεία
  • Στην κατηγορία “Retailers Covid Free Best Practices”, για την καμπάνια #allazoumesinithies – Under Covid-19. Σε μία ιδιαίτερη περίοδο, η ΑΒ μετέτρεψε την πρόκληση σε ευκαιρία. Δημιούργησε, λοιπόν, μια καμπάνια για να ψυχαγωγήσει, να ενημερώσει, να εμπνεύσει το κοινό με αισιόδοξο περιεχόμενο και λύσεις, ώστε να περάσει δημιουργικά ο χρόνος στο σπίτι κατά τη διάρκεια του lockdown.
  • Στην κατηγορία “Loyalty Reward Cards/Programs”, για το καινοτόμο πρόγραμμα πιστότητας AB Plus, το οποίο εδώ και 24 χρόνια δημιουργεί μία μοναδική, αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της ΑΒ! Και τους επιβραβεύει καθημερινά, με νέες δυνατότητες και εργαλεία.
  • Στην κατηγορία “Best Retailers’ Mobile Apps – Super Market | Cash & Carry”, για το πρωτοποριακό AB App, το πρώτο mobile grocery app στην Ελλάδα που κάνει τα ψώνια από το supermarket πιο εύκολα από ποτέ, αξιοποιώντας state-of-the-art τεχνολογία! Και βελτιώνεται συνεχώς, για να προσφέρει στους πελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος την καλύτερη αγοραστική εμπειρία!
3 SILVER Βραβεία
  • Στην κατηγορία “Retail Campaign”, για την καμπάνια «Για ό,τι θέλεις να είσαι». Μια καμπάνια που ανέδειξε την πελατοκεντρική φιλοσοφία της ΑΒ, αλλά και την πληθώρα λύσεων που η αλυσίδα παρέχει για να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη, ξεχωριστά. Γιατί στα ΑΒ, βρίσκει κανείς όλα όσα χρειάζεται για να είναι απλά ο εαυτός του!
  • Στην κατηγορία “Social Media Retail Strategy”, για την καμπάνια #TiTheleisNaEisai που «έτρεξε» στα Social Media, αξιοποιώντας και διάσημους influencers. Μέσα από ένα διασκεδαστικό quiz, οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να παίξουν, να εμπνευστούν και να κερδίσουν δώρα που σχετίζονται με τις αγαπημένες τους διατροφικές συνήθειες.
  • Στην κατηγορία “CSR Retail Strategy”, για την καμπάνια #allazoumesinithies – Under Covid-19.
1 BRONZE Βραβείο

Στην κατηγορία “CSR Retail Strategy” για την υποστήριξη του Προγράμματος «Δεσμός Φιλίας» του Τμήματος Τρίτης Ηλικίας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, μια πρωτοβουλία της ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. με την ΑΒ. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο έργο παροχής υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας σε μία από τις πιο ευπαθείς ομάδες του κοινωνικού συνόλου, τους ηλικιωμένους του Δήμου Αθηναίων.

7 βραβεία, λοιπόν, που καθρεφτίζουν τις αξίες, την αφοσίωση και την αγάπη της μεγάλης ομάδας της ΑΒ για όλα όσα κάνει καθημερινά. Για την κοινωνία, τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Και πάντοτε με φροντίδα, καινοτομία και δημιουργικότητα. Με λύσεις, επιλογές και νέες ιδέες για όλους.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι.

Σχετικά με τα RetailBusiness Awards
Ο μοναδικός και μακροβιότερος θεσμός της αγοράς, τα βραβεία RetailBusiness Awards ήρθαν ανανεωμένα, διευρυμένα, πιο ανταγωνιστικά! Για 19η συνεχή χρονιά, η DIRECTION BUSINESS NETWORK και το περιοδικό RETAILBUSINESS διοργάνωσαν τα RetailBusiness Awards, τα βραβεία που ξεκίνησαν το 2002 και αποτελούν τον μεγαλύτερο θεσμό του ελληνικού λιανικού εμπορίου και της βιομηχανίας. Τα RetailBusiness Awards 2021 έδωσαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας, καινοτομίας και δημιουργικότητας. Με μια 100% ασφαλή εκδήλωση για όλους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πλήρη συμμόρφωση με τα πρωτοκόλλα ασφαλείας και πρόληψης, τα RetailBusiness Awards 2021 κατόρθωσαν για ακόμη μια χρονιά να αποδειχθούν πιστά στο ραντεβού τους και να επιβραβεύσουν τα στελέχη και τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν. Σημειώνεται πως οι νικητές, για ακόμη μια χρονιά, αναδείχθηκαν μετά την αξιολόγηση και την ψηφοφορία ευρύτατης επιτροπής αξιολόγησης, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των σημαντικότερων θεσμικών φορέων και ινστιτούτων της ελληνικής αγοράς, επικεφαλής εταιρειών μετρήσεων και ερευνών (GfK, ΙRI) και εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου.

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος
Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ