ΔΕΔΔΗΕ: Ανανεώθηκε η θητεία του Η. Μενεγάτου στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι η θητεία του κ. Ηρακλή Μενεγάτου, στη θέση του  Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου της Εταιρίας, ανανεώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2017, για πέντε έτη.

Ο κ. Η. Μενεγάτος, είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Προσελήφθη στη ΔΕΗ Α.Ε. το 1985 και έκτοτε εργάζεται ανελλιπώς σε καίριες θέσεις των Γενικών Διευθύνσεων Διανομής κα Εμπορίας. Έως το 2001, άσκησε τα καθήκοντά του ως Προϊστάμενος σε Μονάδες της Διανομής, ενώ από το 2001 και έως το 2006, διετέλεσε Βοηθός Διευθυντή της Διεύθυνσης Μεγάλων Πελατών της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίας.

Στη συνέχεια και για δυο έτη, διετέλεσε Διευθυντής Πωλήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίας. Από το 2008 έως το 2012, ανέλαβε τα καθήκοντα Διευθυντή της Διεύθυνσης Δικτύου της τέως Γενικής Διεύθυνσης Διανομής της ΔΕΗ Α.Ε. και από 24.5.2012, τα καθήκοντα Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ στις 20.2.2013, ανέλαβε για πρώτη φορά τα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου.

Πηγή: energyworld.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ