«Δεν υπάρχει όριο στην επιτυχία»

Συνέντευξη του κ. Κωνσταντίνου Ευριπίδη,
Διευθύνοντος Συμβούλου της GENESIS Pharma,
στο περιοδικό «manager» της ΕΕΔΕ

Του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου«Πολύ συχνά προτρέπω όσους θέλουν να μπουν στον επιχειρηματικό στίβο, και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά, να μην φοβηθούν να πάρουν ρίσκο ιδιαίτερα αν συνδυάζουν επιχειρηματικό πνεύμα και διοικητικές ικανότητες»


«Αν κρατούσα ένα μόνο πράγμα, θα σας έλεγα πως στην GENESIS Pharma και οι άνθρωποι που τη δημιουργήσαμε και όλοι οι εργαζόμενοί μας μοιραζόμαστε μια αρχή, πιστεύουμε πως δεν υπάρχει όριο στην επιτυχία, γι’ αυτό και δεν επαναπαυόμαστε. Για οτιδήποτε κάνουμε, ρωτάμε πάντα τους εαυτούς μας αν υπάρχει τρόπος να γίνει καλύτερα και τον ακολουθούμε».

Ποια χαρακτηριστικά, κατά τη γνώμη σας, διαφοροποιούν τη Genesis Pharma από άλλες εταιρίες του κλάδου;
Το ιδιαίτερο στοιχείο μας είναι πως έχουμε επιλέξει να επενδύσουμε αποκλειστικά στη φαρμακευτική βιοτεχνολογία, που σήμερα ηγείται των εξελίξεων στη φαρμακευτική επιστήμη και θεωρείται ταυτόσημη με το μέλλον της θεραπείας. Έχουμε διαμορφώσει ένα εξαιρετικό δίκτυο διεθνών συνεργατών και ένα χαρτοφυλάκιο καινοτόμων προϊόντων. παράλληλα, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην παροχή υπηρεσιών διεθνών προδιαγραφών στην ιατρική κοινότητα. Συνολικά, η εταιρεία μας έχει δημιουργηθεί αξιοποιώνταςσε κάθε επίπεδο διεθνή πρότυπα και πρακτικές, καθώς η ομάδα των ιδρυτών της και πολλά από τα στελέχη μας έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες, αλλά και στο φαρμακευτικό κλάδο. Αυτό το μίγμα, παράλληλα με την πολύ δυνατή ομάδα των εργαζομένων μας, έχει συμβάλλει στην εξαιρετικά καλή πορεία τηςεταιρείας μας.

Παρακαλούμε όπως βρείτε συνημμένη ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κωνσταντίνου Ευριπίδη, Διευθύνοντος Συμβούλου της GENESIS Pharma, όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «manager» της ΕΕΔΕ, Τεύχους Ιουνίου-Αυγούστου 2011. Την έκδοση ανέλαβε η εταιρεία DIRECTION.
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ