Εκδηλώσεις Κοινωνικής Προσφοράς από την Alpha Bank!

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Alpha Bank πραγματοποίησε, το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στο Ηράκλειο, με σκοπό την υποστήριξη κοινωνικών φορέων. 

Χάρη στην πολύ μεγάλη συμμετοχή των Εργαζομένων της Τραπέζης, συγκεντρώθηκαν συνολικά 680 χαρτοκιβώτια με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Σημειώνεται ότι, επιπλέον των ειδών που συγκεντρώθηκαν, η Τράπεζα προσέφερε 140 τεμάχια οικολογικής σκόνης πλυντηρίου ρούχων από την εταιρία Planet. 

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, στο ισόγειο του Κεντρικού Κτηρίου της Αlpha Bank, (Σταδίου 40), στη Θεσσαλονίκη, στο ισόγειο του Καταστήματος Εγνατίας, στην Πάτρα στο Κατάστημα Πατρών και στο Ηράκλειο, στο Κατάστημα Ηρακλείου, όπου οι Εργαζόμενοι προσήλθαν και προσέφεραν τρόφιμα και άλλα είδη. Η συγκέντρωση, διαλογή και προετοιμασία αποστολής των ειδών, πραγματοποιήθηκε από Εθελοντές της Τραπέζης. Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, εστάλησαν στους οργανισμούς ως κατωτέρω:

Αθήνα:
– Κέντρα Στήριξης- Παιδικά Χωριά SOS
– Νοσοκομείο Αλεξάνδρα- Πτέρυγα Νεογνών
– Γιατροί του Κόσμου
Θεσσαλονίκη:
– Κέντρα Στήριξης- Παιδικά Χωριά SOS
– Ορφανοτροφείο “ΜΕΛΙΣΣΑ”
– Γιατροί του Κόσμου
Πάτρα:
– Κιβωτός Αγάπης
– Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων
Ηράκλειο:
– Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου Κρήτης
– Στέγη Γερόντων Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου
– Μονάδα φροντίδας Ηλικιωμένων Απόστολος Τίτος

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρευρέθησαν, καθώς και τους Εθελοντές, οι οποίοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδηλώσεως.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ