Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: 30 χρόνια εμπειρίας στην ηλιακή βιομηχανία γιορτάζει, φέτος, η Intersolar

Τα 30 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση γιορτάζει φέτος η Intersolar, η κορυφαία έκθεση στον κόσμο για την ηλιακή βιομηχανία, που προσβλέπει σε ένα βιώσιμο ενεργειακό εφοδιασμό για το μέλλον. Την έκθεση στην Ελλάδα και την Κύπρο αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Έχοντας ξεκινήσει ως μια τοπική έκθεση το 1991, η Intersolar εξελίχθηκε στην πιο σημαντική πλατφόρμα της ηλιακής βιομηχανίας διεθνώς, συγκεντρώνοντας πρωτοπόρους και leaders της καινοτομίας στον τομέα, ενώ από το 2018 διεξάγεται κάτω από την ομπρέλα της σύγχρονης πλατφόρμας The smarter E Europe.

Η φετινή διοργάνωση, η Intersolar Europe Restart 2021, παρά τα προβλήματα που προκαλεί η πανδημία, και προκειμένου να ανταποκριθεί στο διεθνές ενδιαφέρον για συμμετοχές εκθετών και επισκεπτών, θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου 2021, σε μικρότερη ωστόσο κλίμακα.

Ειδικότερα, η Intersolar θα εστιάσει στα φωτοβολταϊκά, τις ηλιακές θερμικές τεχνολογίες, τους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής και σε λύσεις για την ενσωμάτωση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα διοργανωθεί και το συνέδριο Intersolar, ώστε να αναδειχθούν επιλεγμένα θέματα της ενεργειακής αγοράς, όπως οι σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής μεγάλης κλίμακας, η χρηματοδότηση έργων και επενδύσεων και η εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνολογιών.

Με 30 χρόνια εμπειρίας, η Intersolar έχει την ικανότητα να φέρνει κοντά μέλη της ηλιακής βιομηχανίας από τις πιο σημαντικές αγορές του κόσμου, με εκθέσεις και συνέδρια, που πραγματοποιούνται στο Μόναχο, το Σαν Φρανσίσκο, το Μουμπάι, το Μπανγκαλόρ, το Μεξικό, το Σάο Πάολο και το Ντουμπάι. Οι διοργανώσεις της Intersolar, συμπληρώνονται από τα Intersolar Summits, τα οποία λαμβάνουν χώρα σε αναδυόμενες και αναπτυσσόμενες ηλιακές αγορές.

Σημειώνεται ότι, η διοργανώτρια εταιρία της έκθεσης, η Solar Promotion GmbH κι οι θυγατρικές της, Solar Promotion International GmbH και Conexio-PSE GmbH, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Freiburg Wirtschaft Touristik und Messe GmbH & Co. KG (FWTM) για τη διοργάνωση διεθνών συνεδρίων και εκθέσεων αφιερωμένες στον νέο ενεργειακό κόσμο.

Το χαρτοφυλάκιο των εκδηλώσεων καλύπτει τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, τα «ενεργειακά» κτίρια και τις «ενεργειακές» περιοχές, τις υποδομές φόρτισης και το e-mobility.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την Intersolar Europe Restart 2021, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr και στις ιστοσελίδες: www.intersolar.de και www.TheSmarterE.de.<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ