Εξαφάνιση ?ννας Τρυανταφυλλίδου

Ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το NATIONAL CENTER FOR MISSING & EXPLOITED CHILDREN πραγματοποίησε την ψηφιακή ενηλικίωση (Age Progression) της ?ννας Τριανταφυλλίδου και έφτιαξε την εικόνα της, η οποία ανταποκρίνεται στην ηλικία που είναι σήμερα (28 ετών).

Η ιδιαίτερα σημαντική αυτή λειτουργία της ψηφιακής ενηλικίωσης, που δεν πραγματοποιείται στη χώρα μας , είναι πρωταρχική και απαραίτητη για να μπορέσουμε να δραστηριοποιηθούμε στην προσπάθεια ανεύρεσης της ?ννας. Ο
Σύλλογος βρίσκεται κοντά στην οικογένεια της, που συνεχίζει να την αναζητά. Στις 19/8/1981 το πρωί εξαφανίστηκε η ?ννα (σε ηλικία 2,5 χρονών) από το Σκουτάρι Γυθείου Λακωνίας, όταν έπαιζε στην παραλία απέναντι από το εξοχικό τους σπίτι, όπου βρισκόταν για διακοπές μαζί με την οικογένεια της. Η ?ννα γεννήθηκε στις 26/6/1979 και είναι σήμερα 28 ετών. Έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια και σκουρόχρωμη επιδερμίδα. Επίσης, έχει ένα εκ γενετής, μαύρο σημάδι σαν ελιά ψηλά στους γλουτούς.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Σύλλογό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για Παιδιά -S.O.S. 1056. Ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει την Αντιπροεδρία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (European Federation for Missing and Sexually Exploited Children), η οποία αποτελεί συμβουλευτικό όργανο της Ε.Ε. και αποτελεί ένα από τα τρία κύρια μέλη του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα Παιδιά (International Centre for Missing and Exploited Children), το οποίο εδρεύει στην Washington των Η.Π.Α. Στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία συμμετέχουν μη κυβερνητικές οργανώσεις από διάφορες χώρες της Ευρώπης σε συνεργασία με τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές των χωρών αλλά και της EUROPOL και INTERPOL.

Στην προσπάθεια του Συλλόγου μας να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνουμε στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας μας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργαζόμαστε επίσης με Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανεύρεση τους.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ