Εξαφάνιση του ανήλικου Γεράσιμου-Μάκη Μαυροειδή

Στις 24/6/2007 το πρωί περίπου στις 11:00, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην περιοχή Χαραυγή Κερατσινίου ο ανήλικος Γεράσιμος-Μάκης Μαυροειδής, 14 ετών. Ο Μάκης έχει μαύρα μαλλιά, καστανά σκούρα μάτια, ύψος 1,45μ.-1,50μ. περίπου και βάρος 40 κιλά περίπου. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινο σορτς, κόκκινη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια κόκκινο-μαύρο και έχει σημάδι στο δεξί του φρύδι.


Ο Μάκης έχει φύσημα στην καρδιά και χρειάζεται προσοχή. Υπάρχουν ενδείξεις ότι το παιδί είναι σε κίνδυνο.


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Σύλλογό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά-S.O.S. 1056 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.


Ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει την Αντιπροεδρία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (European Federation for Missing and Sexually Exploited Children), η οποία αποτελεί συμβουλευτικό όργανο της Ε.Ε. και αποτελεί ένα από τα τρία κύρια μέλη του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα Παιδιά (International Center for Missing and Exploited Children), το οποίο εδρεύει στην Washington των Η.Π.Α. Στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία συμμετέχουν μη κυβερνητικές οργανώσεις από διάφορες χώρες της Ευρώπης σε συνεργασία με τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές των χωρών αλλά και της EUROPOL και INTERPOL.


Στην προσπάθεια του Συλλόγου μας να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνουμε στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας μας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργαζόμαστε επίσης με Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανεύρεση τους.


Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του παραπάνω δελτίου τύπου. Σε ενδεχόμενη ανεύρεση του Γεράσιμου θα σας ενημερώσουμε σχετικά με νέο δελτίο τύπου και θα παρακαλούσαμε για την άμεση αφαίρεση των αφισών από τους χώρους ανάρτησης.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ