Επτά Mobile Excellence Αwards για την Cosmote

Επτά βραβεία συνολικά, εκ των οποίων ένα Grand Award και τέσσερα Gold, για πρωτοποριακές εφαρμογές και υπηρεσίες που βελτιώνουν την εμπειρία και την καθημερινότητα των πελατών απέσπασε η Cosmote στα Mobile Excellence Αwards 2019. 

Συγκεκριμένα, μαζί με την κορυφαία διάκριση Grand Award, η Cosmote έλαβε και 4 βραβεία Gold για τη στρατηγική τοποθέτηση της μάρκας να συμβάλλει σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους μέσω της τεχνολογίας και με τις εφαρμογές My Cosmote και What’s Up, στην κατηγορία Enable the Branding Strategy through Mobile, για την «Εξυπηρέτηση Πελατών στη νοηματική γλώσσα μέσω Video Call», στην κατηγορία Innovation Services to Enterprises or Consumers, για το σύστημα Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Θέσεων Στάθμευσης για ΑμεΑ, Smart Parking for Disabled, που ανέπτυξε στον Δήμο Χανίων, και για το νέο ψηφιακό οικοσύστημα «Follow the Heart. It knows the way». 

Επιπλέον, Silver βραβείο έλαβε το My Cosmote App στην κατηγορία Mobile Service for Consumers, και Bronze βραβείο έλαβε το Cosmote id, στην κατηγορία Digital Innovation through Mobile.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ