Η Μπάντα με τους Μολυβένιους Στρατιώτες έρχεται στα ΑΒ Βασιλόπουλος και μας βάζει στο γιορτινό κλίμα με μουσικά δρώμενα και κάλαντα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, και φέτος τα Χριστούγεννα, γιορτάζει και μοιράζεται ευχές με όλους, μέσα από μια ευχάριστη έκπληξη. 

Για τρίτη συνεχή χρονιά, τα καταστήματά της γεμίζουν με εορταστικούς και χαρούμενους ήχους, δίνοντας παλμό στις γιορτινές ημέρες. Η ΑΒ μας προσκαλεί να συμμετάσχουμε στα ζωντανά μουσικά εορταστικά δρώμενα που θα συνοδεύουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας. 

Η «Μπάντα με τους Μολυβένιους Στρατιώτες» υποδέχθηκε τους πελάτες σε Καλαμάτα και Πάτρα, με γνωστά εορταστικά τραγούδια και με τα δημοφιλή κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Αυτές τις ημέρες η ορχήστρα με χάλκινα πνευστά και κρουστά θα βρίσκεται σε επιλεγμένα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος σε Αττική και Θεσσαλονίκη για να ταξιδεύσει μουσικά μικρούς και μεγάλους στη μαγεία των Χριστουγέννων, ενώ παράλληλα όσοι πραγματοποιούν τις αγορές τους, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν νόστιμα εορταστικά κεράσματα, μελομακάρονα και κουραμπιέδες ΑΒ, με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη. 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά με ακόμα μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη αγοραστική εμπειρία για όλους!

Δείτε τα καταστήματα στα οποία πραγματοποιείται το εορταστικό live μουσικό show έκπληξη:

                     
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ