Η τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου

Επιβεβαιώνοντας ότι η τεχνολογία μπορεί να αναπτύσσεται στην υπηρεσία του ανθρώπου, η COSMOTE υπογράμμισε την παρουσία της στην Έκθεση για την Αναπηρία, την Αποκατάσταση, την Ειδική Εκπαίδευση και την Ανεξάρτητη Διαβίωση, «Autonomia EXPO 2007», που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 18 έως τις 20 Μαΐου, με περισσότερους από 4.500 επισκέπτες.

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η COSMOTE υποστήριξε ως αποκλειστικός χορηγός την έκθεση και μέσα από το περίπτερό της έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αναπτύσσει, καθώς και τα επιστημονικά ερευνητικά προγράμματα που υποστηρίζει, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών κέρδισαν τα νέα hands free «NoiZfree» για χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας, που πρώτη η COSMOTE διαθέτει στην Ελλάδα, διευκολύνοντας ουσιαστικά την καθημερινή επικοινωνία των χρηστών.

Με την παρουσία τους τίμησαν το περίπτερο της COSMOTE μεταξύ άλλων: ο Ολυμπιονίκης και Πρεσβευτής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης COSMOTE κ. Πύρρος Δήμας, ο Ολυμπιονίκης Tae Kwon Do κ. Σταύρος Ρενιέρης, η αθλήτρια της Εθνικής Μπάσκετ Γυναικών κ. Στάλα Κοτσιρέα και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωφών κ. Κωνσταντίνος Γαργάλης.

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου hands free, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωφών, κ. Κωνσταντίνος Γαργάλης δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό που για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η COSMOTE χρησιμοποιεί τις νέες τεχνολογίες στην επικοινωνία, προσφέροντας νέα προγράμματα, video κλήσεις, μηνύματα και E-mail για άτομα με αναπηρία, διευκολύνοντας την καθημερινότητα όλων μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που πραγματικά αγωνίζονται και βοηθούν στην ανάπτυξη των προγραμμάτων αυτών».

Ο Ολυμπιονίκης κ. Σ. Ρενιέρης συμπλήρωσε σχετικά: «Ανήκω και εγώ στα άτομα με πρόβλημα ακοής και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί με το νέο hands Free μπορούμε να επικοινωνήσουμε χωρίς πρόβλημα με τους φίλους μας, τους γονείς μας, τους δικούς μας ανθρώπους».

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ