Η Alpha Bank “Best Private Bank in Greece” για το 2018

Η Alpha Bank αναδείχθηκε “Best Private Bank in Greece” για το 2018, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, την 7 Νοεμβρίου 2018, στο πλαίσιο των βραβείων “Global Private Banking Awards 2018” που διοργανώνουν οι διεθνούς κύρους εκδόσεις “Professional Wealth Management (PWM)” και “The Banker” του Ομίλου Financial Times.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί αναγνώριση της σταθερά υψηλής ποιότητος των υπηρεσιών Private Banking (‘Alpha Private Bank’) της Τραπέζης, οι οποίες ανταποκρίνονται στους εξατομικευμένους στόχους και τις ανάγκες των Πελατών.

Παράλληλα, αναδεικνύεται η δέσμευση της Alpha Bank για ποιοτική εξυπηρέτηση, με την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών στον τρόπο λειτουργίας των Υπηρεσιών διαχειρίσεως περιουσίας.

Εκ μέρους της Alpha Bank, στην τελετή παρέστησαν και παρέλαβαν το βραβείο οι κ.κ. Ιωάννης Μ. Εμίρης, Εντεταλμένος Γενικός ∆ιευθυντής Private and Investment Banking, Εμμανουήλ Αρζινός, ∆ιευθυντής ∆ιευθύνσεως Private Banking και Νικόλαος Πολύζος, Υποδιευθυντής ∆ιευθύνσεως Private Banking.

Τα “Global Private Banking Awards” των PWM και The Banker βραβεύουν ετησίως τις καλύτερες υπηρεσίες Private Banking, με βάση ποιοτικές και ποσοτικές πληροφορίες που συλλέγουν από Private Banks διεθνώς. Την αξιολόγηση των στοιχείων επιμελείται επιτροπή που απαρτίζεται από επαγγελματίες και ειδικούς στον τομέα διαχειρίσεως περιουσίας στην Ευρώπη, την Ασία και τις ΗΠΑ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ