Η COSMOTE διευκόλυνε την επικοινωνία από και προς την Τουρκία

Μετά τα πρόσφατα δυσάρεστα γεγονότα στην Τουρκία, η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της που είχαν αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας το διάστημα από 28 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου και τους επιστρέφει την αξία των κλήσεων & SMS περιαγωγής και των διεθνών κλήσεων & SMS.

Συγκεκριμένα: 
  • στους πελάτες συμβολαίου κινητής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς την Τουρκία, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από την Τουρκία προς την Ελλάδα και την Τουρκία, για την περίοδο 28 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου.
  • στους πελάτες καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου COSMOTE θα επιστραφεί στο υπόλοιπό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς την Τουρκία, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από την Τουρκία προς την Ελλάδα και την Τουρκία, για την περίοδο 28 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου.  
  • στους πελάτες σταθερής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων προς την Τουρκία για την περίοδο 28 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ