Η Cosmote παρουσιάζει τα πραγματικά Robokids της Ελλάδας

Η Cosmote παρουσιάζει το πρώτο ντοκιμαντέρ για την εκπαιδευτική ρομποτική και το STEM στην Ελλάδα, «The Real Robokids». Το ντοκιμαντέρ, που έκανε πρεμιέρα στο κανάλι της Cosmote στο YouTube, καταγράφει την πορεία της ελληνικής αποστολής στην πρόσφατη Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της Ουγγαρίας, όπου η χώρα μας πέτυχε παγκόσμια διάκριση, κατακτώντας τα περισσότερα μετάλλια του θεσμού – μαζί με την Ρωσία. 

Η Cosmote ήταν από τους πρώτους ιδιωτικούς φορείς που επένδυσαν στην προώθηση της εκπαιδευτικής ρομποτικής και του STEM στα ελληνικά σχολεία, ως στρατηγικός συνεργάτης του εκπαιδευτικού φορέα WRO Hellas την τελευταία εξαετία. Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί βήμα-βήμα την προετοιμασία των ομάδων Bitbot, Jobi Team, Minders, Smartbirds, Teamwork Optimum και Youngbloods και τις επιδόσειςτους στη διοργάνωση ρομποτικής. Το σενάριο του «The Real Robokids» υπογράφει ο Πάνος Σαμπράκος, ενώ τη σκηνοθεσία ο Λεωνίδας Πανονίδης. 

Προβολή του ντοκιμαντέρ από την Cosmote TV θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24/01 στις 15:00 για δεύτερη φορά, ενώ είναι διαθέσιμο και στην υπηρεσία Cosmote TV Plus.

Πηγή άρθρου: Daily Fax
Πηγή εικόνας: 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ