Η COSMOTE στηρίζει την Aegean Regatta 2007

Ενισχύοντας την παρουσία της στους αγώνες, η COSMOTE υποστηρίζει το σκάφος ΕΡΥΤΟΣ 2

Ξεκινούν σήμερα στη Μυτιλήνη οι Διεθνείς Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης Aegean Regatta 2007. Τους αγώνες στηρίζει η COSMOTE, συνεχίζοντας να δίνει δυναμικό παρών σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που προβάλλουν την ελληνική περιφέρεια.

Η Aegean Regatta διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά από το Υπουργείο Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και διεξάγεται από 19 έως 25 Αυγούστου. Μετά την εκκίνηση στη Μυτιλήνη οι αγώνες συνεχίζονται με σταθμούς στην Πέτρα και το Μόλυβο της Λέσβου, τη Μύρινα της Λήμνου και ολοκληρώνονται στη Σκόπελο.

Αποτελώντας ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο χώρο της ιστιοπλοΐας, η Regatta του Αιγαίου προσελκύει και φέτος μεγάλο ενδιαφέρον, με περισσότερα από 75 σκάφη τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, να έχουν δηλώσει συμμετοχή. Ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της στους αγώνες, η COSMOTE υποστηρίζει το σκάφος «ΕΡΥΤΟΣ 2», επανδρωμένο με καταξιωμένους ιστιοπλόους που έχουν στο ενεργητικό τους σημαντικές διακρίσεις.

Προσκαλώντας τους φίλους της ιστιοπλοΐας από ολόκληρη την Ελλάδα να συμμετάσχουν στη σημαντική αυτή γιορτή, η COSMOTE συνεχίζει να προσφέρει μοναδικές αθλητικές συγκινήσεις, επιβεβαιώνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον της για την ανάπτυξη του αθλητισμού.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ