Η COSMOTE TV μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στηρίζει, από φέτος, ως Μεγάλος Χορηγός η COSMOTE TV, σταθερός αρωγός του ελληνικού πολιτισμού και κινηματογράφου. 

Η COSMOTE TV θα στηρίξει τις δύο κορυφαίες διοργανώσεις του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, το 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, από τις 3 έως τις 12 Μαρτίου 2017, και το 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, από τις 2 έως τις 12 Νοεμβρίου 2017. Επίσης, θα δώσει το παρών και στις άλλες δραστηριότητες του Φεστιβάλ, στον εμβληματικό κινηματογράφο «Ολύμπιον» και στον «Παύλο Ζάννα» στην πλατεία Αριστοτέλους, καθώς και στις αίθουσες Τζον Κασσαβέτης και Σταύρος Τορνές, αλλά και στο Μουσείο Κινηματογράφου, τους χώρους δηλαδή του Φεστιβάλ που βρίσκονται στην ιστορική Προβλήτα Α’ του Λιμανιού. Και βέβαια θα υποστηρίξει την ετήσια δραστηριότητα του Φεστιβάλ τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

«Η COSMOTE TV είναι σταθερός υποστηρικτής της ελληνικής κινηματογραφίας. Μέσα από τα κανάλια COSMOTE HISTORY και COSMOTE CINEMA, με τις δικές μας πρωτότυπες παραγωγές, τις συμπαραγωγές και, φυσικά, τη χορηγική μας δράση, δίνουμε βήμα στην εγχώρια δημιουργία. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, φιλοδοξούμε να φέρουμε το κοινό και τους συνδρομητές μας ακόμη πιο κοντά στον κινηματογράφο, στην πολύ αξιόλογη ελληνική παραγωγή και την πολιτιστική δράση του τόπου μας», σχολίασε ο Executive Director της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.    

Ο Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου και του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης Ορέστης Ανδρεαδάκης δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι η συνεργασία μας με την COSMOTE TV,  αποτελεί ουσιαστική ενίσχυση όχι μόνο στο φεστιβάλ αλλά σε όσα αυτό υποστηρίζει: Την ελληνική παραγωγή, τους νέους δημιουργούς, τις ανήσυχες και ανεξάρτητες κινηματογραφικές φωνές από όλο τον κόσμο, αλλά και τα καινοτόμα προγράμματα που οδηγούν στην επόμενη μέρα του σινεμά».

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική κινηματογραφική γιορτή και ένα από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο -στις δυο κεντρικές του διοργανώσεις τον Μάρτιο και τον Νοέμβριο- περισσότερους από 1000 καλλιτέχνες και επαγγελματίες του κινηματογράφου και περισσότερους από 300.000 θεατές. Φέτος, το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, πέραν του Φεστιβάλ Κινηματογράφου και του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, περιλαμβάνει πολλές πολιτιστικές δράσεις που θα υλοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ