Η Genesis Pharma αναγνωρίσθηκε από την ICAP Group ως μια από τις «Strongest Companies in Greece»

Η Genesis Pharma εντάχθηκε στις «Strongest Companies in Greece» της ICAP Group, ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή.

Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Ο κ. Κων/νος Ευριπίδης, Διευθύνων σύμβουλος της Genesis Pharma δήλωσε σχετικά: «Η αναγνώριση αυτή επιβραβεύει τη συνεχή μέριμνα της εταιρείας μας για συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις σχέσεις μας με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας.

Ιδιαίτερα στη δυσχερή εποχή που διανύουμε, η διάκριση αυτή αποκτά ειδικό βάρος στέλνοντας ταυτόχρονα αισιόδοξα μηνύματα, αφού αναδεικνύει και επιβραβεύει την υγιή επιχειρηματικότητα που έχει ανάγκη η χώρα μας προκειμένου να βρεθεί ξανά σε τροχιά ανάπτυξης».<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ