Η GENESIS Pharma διακρίνεται για τη «Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία»

Η GENESIS Pharma ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα EFQM Levels of Excellence και έλαβε την σημαντική Ευρωπαϊκή διάκριση «Committed to Excellence in Europe», ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πρώτο από τα τρία επίπεδα Επιχειρηματικής Αριστείας του EFQM.

Η τελετή απονομής των Πιστοποιητικών EFQM Levels of Excellence, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athens Hilton. Επιπλέον, για πρώτη φορά φέτος η ΕΕΔΕ απένειμε τα Πιστοποιητικά του Εθνικού Προγράμματος Πιστοποίησης ΕΕΔΕ «ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ» «ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ» και «ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ», σε όλες τις εταιρείες που πιστοποιήθηκαν το 2008 και 2009 στο αντίστοιχο επίπεδο του ευρωπαϊκού προγράμματος.

Ο κ. Ευριπίδης σε μήνυμά του προς όλους τους εργαζομένους της GENESIS Pharma ανέφερε: «Η υιοθέτηση πρακτικών που υποστηρίζουν τη βέλτιστη λειτουργία της εταιρείας μας αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας της GENESIS Pharma και επιβεβαιώνει τη δέσμευση όλων στο όραμά μας «να γίνουμε η καλύτερη ελληνική φαρμακευτική εταιρεία». Στα πλαίσια αυτά, η συμμετοχή μας στα επίπεδα επιχειρηματικής αριστείας αποτελεί ένα ακόμη εργαλείο γνώσης και εμπειριών ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοσή μας σε όλους τους τομείς».

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ