Η GENESIS Pharma ενισχύει ως κορυφαίος χορηγός την παρουσία του διεθνούς guru του management, Gary Hamel στην Ελλάδα

Πρόκειται για μια χορηγία που εντάσσεται στο μακροπρόθεσμο χορηγικό πρόγραμμα που πραγματοποιεί η GENESIS Pharma, στηρίζοντας σημαντικές εκδηλώσεις και σεμινάρια, που έχουν ως στόχο την εκπαίδευση νέων στελεχών επιχειρήσεων στις σύγχρονες τάσεις διοίκησης και την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Όμως, για την GENESIS Pharma η συμβολή της στην παρουσία του διεθνούς φήμης guru του management, Gary Hamel στην Ελλάδα ξεπερνά τη σημασία μιας απλής χορηγίας. Η εταιρεία τιμά τον Gary Hamel, καθώς οι θέσεις του για το σύγχρονο management αποτέλεσαν την έμπνευση για χιλιάδες managers και την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα διεθνώς.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης δήλωσε σχετικά: «Υπήρξα φοιτητής του Gary Hamel στο London Business School και δεν είναι υπερβολή να πω πως υπήρξε πραγματικός μέντορας για εμένα. Σε όλη την επιχειρηματική μου πορεία, οι απόψεις του Gary Hamel βρίσκονταν πάντα στο μυαλό μου και μάλιστα πολλά σημεία της θεωρίας του βρήκαν εφαρμογή στην εξέλιξη της GENESIS Pharma. Η καινοτομία επιχειρήσεων και στελεχών, η στρατηγική ανανέωση, η ευελιξία στην διοίκηση είναι οι άξονες πάνω στους οποίους διαμορφώνεται το μοντέλο ανάπτυξης της εταιρείας».


Το 1997, η GENESIS Pharma αποτέλεσε την πρώτη ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που εξειδικεύθηκε σε προϊόντα βιοτεχνολογίας, όταν στην Ελλάδα η έννοια της βιοτεχνολογίας ήταν άγνωστη. Ακολουθώντας με συνέπεια τις επιχειρηματικές και διοικητικές της επιλογές, έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται μεταξύ των δυναμικότερων και πιο πετυχημένων ελληνικών εμπορικών και φαρμακευτικών επιχειρήσεων. Είναι αποκλειστικός συνεργάτης μερικών από τις μεγαλύτερες αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες κυτταρικής και μοριακής τεχνολογίας, διανέμει στην αγορά 18 προϊόντα για ασθένειες δύσκολες στην αντιμετώπισή τους (σκλήρυνση κατά πλάκας, καρκίνος, πολλαπλό μυέλωμα κα) προσφέροντας ελπίδα και ποιότητα ζωής σε χιλιάδες ασθενείς. Είναι η δεύτερη σε μέγεθος ελληνική φαρμακευτική εταιρεία και πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις, μεταξύ όλων των φαρμακευτικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με πωλήσεις που παρουσιάζουν μέση ετήσια αύξηση 57% από το 2001 μέχρι σήμερα, ενώ το 2008 αναμένεται να ξεπεράσουν τα 220 εκ. ευρώ.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται την 1η Δεκεμβρίου 2008 στο Hilton Athens, Αίθουσα Galaxy Meeting Room.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ