Η Schneider Electric ανακοινώνει τη νέα ολοκληρωμένη σειρά APC Easy Rack PDU

Η Schneider Electric ανακοινώνει τη νέα ολοκληρωμένη σειρά APC Easy Rack PDU με ευέλικτη παρακολούθηση παροχής ρεύματος και εξαιρετικά μικρό ενεργειακό αποτύπωμα
Η Schneider Electric APC Easy Rack PDU σειρά παρέχει εγγυημένη διανομή ρεύματος από ένα παγκόσμιο αξιόπιστο brand  με χαμηλό κόστος επένδυσης
Το APC Easy Rack PDU είναι η ιδανική λύση για ΙΤ περιβάλλοντα γραφείων, καθώς και μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως καλύπτοντας τις ανάγκες οποιουδήποτε έργου και προδιαγραφές του τελικού χρήστη 

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς Easy Rack PDU της APC, παρέχοντας μια λύση με εύκολη εγκατάσταση και χρήση με δυνατότητα προσαρμοσμένης μονάδας διανομής ρεύματος για συνδεδεμένα φορτία. Η νέα σειρά APC Easy Rack PDU προσφέρει εγγυημένη διανομή ρεύματος με ανταγωνιστικό κόστος, από το παγκόσμιο αξιόπιστο brand και ηγέτη στην αγορά σε λύσεις battery back-up. Από τα network closets και το περιβάλλον edge computing, μέχρι data centers μικρού και μεσαίου μεγέθους, τα APC Easy Rack PDU προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση απρόσκοπτης παροχής ρεύματος για τους τελικούς χρήστες. 
Το APC Easy Rack PDU διαθέτει φιλική προς τον χρήστη οθόνη LCD, πολυλειτουργικό web interface, ενώ προσφέρει και δυνατότητα προσωποποίησης βάσει χρώματος, μήκους καλωδίου και αριθμού εξόδου. Η νέα σειρά είναι πιο ελαφριά από τα προηγούμενα μοντέλα και έχει ευέλικτο σχεδιασμό με περίβλημα αλουμινίου καθιστώντας την εγκατάσταση γρήγορη και εύκολη για τους επαγγελματίες πληροφορικής, τους system integrators, τους εργολάβους ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, καθώς και τους μεταπωλητές προστιθέμενης αξίας (value-added resellers VAR).
Όλα τα APC Easy Rack PDUs πληρούν υψηλά πρότυπα ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας (EMC) και πιστοποιήσεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των CE EN55035, EN55032, EN55024, TUV και EN / IEC62368-1. Συνοδεύονται, επίσης, με πρωτόκολλα ασφάλειας για έλεγχο ταυτότητας και κρυπτογράφηση. Διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας στην αγορά μια οικονομικά προσιτή, ασφαλή και αξιόπιστη λύση διανομής ρεύματος, με εύκολη τοποθέτηση βάσης χωρίς χρήση εργαλείων, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος στους κατόχους.
Tο APC Easy Rack PDU ‘family’ είναι διαθέσιμο σε τρεις νέες σειρές:
Το Easy Basic Rack PDU προσφέρει ένα εξαιρετικά χαμηλό προφίλ, με ελαφρύ σασί  και περιφερειακές επιλογές εξόδου.
Το Easy Metered Rack PDU περιλαμβάνει διαχείριση δικτύου μέσω του Διαδικτύου για προσωποποιημένες ειδοποιήσεις και οθόνη LCD για την παρακολούθηση των racks. 
Το Easy Switched Rack PDU παρέχει διαχείριση δικτύου για προσωποποιημένες ειδοποιήσεις και απομακρυσμένη πρόσβαση ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για επανεκκίνηση, ασφάλεια στις εξόδους, ομαδοποίηση εξόδων και κοινή χρήση θύρας δικτύου, βοηθώντας στην αποθήκευση των συνδέσεων δικτύου.
Οι τρεις επιλογές της σειράς APC Easy Rack PDU απευθύνονται τόσο σε μικρές όσο και σε μεγάλες επιχειρήσεις. Ανεξάρτητα από το μέγεθος τους ή τις περίπλοκες κατασκευές data centers, η εύχρηστη, εξαιρετικά ελαφριά και ευέλικτη φύση των APC λύσεων σημαίνει ότι κάθε προϊόν μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί σε ένα υφιστάμενο περιβάλλον πληροφορικής με ελάχιστο χρόνο, πόρους ή διακοπές στις λειτουργίες.
«Στην Schneider Electric είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το νέο APC Easy Rack PDU family», δήλωσε ο Jean-Baptiste Plagne, Global VP Edge Computing Solutions της Schneider Electric. Η σειρά Easy προσφέρει ανταγωνιστικά, ισχυρά και εξαιρετικά βελτιστοποιημένα backup power προϊόντα από έναν αξιόπιστο ηγέτη της αγοράς. Ο ευέλικτος, συμπαγής και ασφαλής σχεδιασμός τους ανταποκρίνεται στις ανάγκες για απρόσκοπτη παροχή ρεύματος, επιτρέποντας την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων όταν τη χρειάζονται περισσότερο». 
Σχετικά με την Schneider Electric
Στη Schneider Electric, πιστεύουμε ότι η πρόσβαση στην ενέργεια και στο ψηφιακό περιβάλλον αποτελεί βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. Στόχος μας είναι να προτρέψουμε τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν την φιλοσοφία μας για αποδοτική χρήση ενέργειας και πόρων, εξασφαλίζοντας ότι ‘Life Is On’ παντού, για όλους και σε κάθε στιγμή. Παρέχουμε ψηφιακές λύσεις διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού για βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας και της βιωσιμότητας. Συνδυάζουμε παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες διαχείρισης ενέργειας, αυτοματισμού σε πραγματικό χρόνο, καθώς και λογισμικό και υπηρεσίες συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις για Κατοικίες, Κτίρια, Data Centers, Υποδομές και Βιομηχανίες. Δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε ενεργά στη διάδοση των αμέτρητων δυνατοτήτων μιας ανοιχτής, παγκόσμιας, καινοτόμου κοινότητας που εργάζεται με πάθος για τις αξίες μας για έναν ουσιαστικό επιχειρηματικό σκοπό και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους. 
www.se.com/gr   

Σχετικά με την APC by Schneider Electric
Η APC by Schneider Electric είναι παγκοσμίως το κορυφαίο brand παροχής ολοκληρωμένων λύσεων υποδομής και υπηρεσιών IT, καθώς και software. Με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που παρέχουν αξιόπιστες λύσεις πληροφορικής και επικοινωνιών, η APC προσφέρει Σιγουριά σε έναν Συνδεδεμένο Κόσμο. Διαθέτοντας το ευρύτερο δίκτυο συνεργατών για οικιακές και επαγγελματικές λύσεις δικτύων, η APC φροντίζει για την προστασία σημαντικών πληροφορίων και προσωπικών δεδομένων καταναλωτών και επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα www.apc.com.
 https://www.se.com 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ