Η Schneider Electric παρουσιάζει τις λύσεις της για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της βιομηχανίας στο Athens Summit 2021 for Industry 4.0

Η Schneider Electric παρουσιάζει τις λύσεις της για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της βιομηχανίας στο Athens Summit 2021 for Industry 4.0

Η εταιρεία συμμετέχει ως Platinum χορηγός στο συνέδριο, αναδεικνύοντας την επόμενη γενιά της βιομηχανίας  

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, θα συμμετέχει ως Platinum χορηγός στο διαδικτυακό συνέδριο ‘Athens Summit 2021 for Industry 4.0’ που θα πραγματοποιηθεί από την TEAMWORKS στις 17 και 18 Μαρτίου 2021, με θέμα: «Οι δρόμοι της Ελληνικής Βιομηχανίας είναι πλέον ψηφιακοί». Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα υπογραμμιστεί η συμβολή του ψηφιακού και τεχνολογικού μετασχηματισμού στην ανάκαμψη της οικονομίας της χώρας, αλλά και η ύψιστη σημασία της  σύμπραξης του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην προσπάθεια για την ανάπτυξη της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Κατά την κεντρική ομιλία της Schneider Electric, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις προηγμένες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις της εταιρείας που συμβάλλουν στη δημιουργία της επόμενης γενιάς της βιομηχανίας. Επιπλέον, θα αναλυθεί  το πώς μπορεί να επιτευχθεί η μείωση των παραγωγικών δαπανών και του χρόνου παράδοσης, ώστε οι επιχειρήσεις να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και να συμβαδίζουν με τις τελευταίες τεχνολογίες. Εκπρόσωποι της εταιρείας θα αναδείξουν, επίσης, τη δύναμη του IIoT (Industrial Internet of Things), που προσφέρει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για τα Εργοστάσια του 21ου αιώνα. Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, 18 Μαρτίου 13:20 – 14:00, θα διεξαχθεί ένα εξειδικευμένο workshop με θέμα «Welcome to the Future – Ecostruxure Advisors in Next Generation Industries», όπου θα αναλυθεί περαιτέρω η ψηφιοποίηση στον  κλάδο της βιομηχανίας. 

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο virtual booth της εταιρείας και να δουν τις ολοκληρωμένες λύσεις και τα προϊόντα της. Ακόμη,  θα μπορούν να συνομιλήσουν live με εκπροσώπους της Schneider Electric, ενώ θα παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες και πλούσιο ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις υπηρεσίες της, που συνεισφέρουν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Τέλος, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν 3 δωρεάν θέσεις στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Industry Studio” της Schneider Electric για να παρακολουθήσουν workshops από τον βιομηχανικό αυτοματισμό.
 
Η Teamworks, μετά από 23 χρόνια επιτυχημένων συνεδριακών διοργανώσεων στον τομέα των Ψηφιακών Τεχνολογιών σχεδίασε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο ανάδειξης των προοπτικών του INDUSTRY 4.0 στην ελληνική βιομηχανία με αρχή το Συνέδριο της 17ης και 18ης Μαρτίου, στο οποίο θα κληθούν να συμμετάσχουν οι βασικοί παράγοντες που εμπλέκονται στην ανάπτυξη των ψηφιακών υποδομών, διαδικασιών και υπηρεσιών στην ελληνική βιομηχανία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου, μπορείτε να επισκεφθείτε την ακόλουθη σελίδα: https://athens4industry.e-expo.gr/#agenda.

Σχετικά με την Schneider Electric
Σκοπός της Schneider Electric είναι να ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτει, γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Αυτό, το ονομάζουμε ‘Life Is On’.
Αποστολή μας είναι να αποτελούμε τον ψηφιακό σας συνεργάτη για την Aειφορία και την Aποδοτικότητα. 
Προωθούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό συνδυάζοντας παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες διεργασιών και ενέργειας, συνδεσιμότητα προϊόντων από end-point έως cloud, ελέγχους, λογισμικά και υπηρεσίες, σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής, συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης, για Κατοικίες, Κτίρια, Data Centers, Υποδομές και Βιομηχανίες.
Είμαστε μία πολυεθνική εταιρεία, ωστόσο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε τοπικό επίπεδο. Είμαστε υπέρμαχοι των ανοιχτών προτύπων και των συνεργατικών οικοσυστημάτων που εργάζονται με πάθος για τις αξίες μας για έναν ουσιαστικό επιχειρηματικό σκοπό και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους. 

www.se.com www.se.com/gr   

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter
 
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ