Καινοτόμες λύσεις COSMOTE και σύγχρονες υποδομές επικοινωνίας στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδοξίας

Η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος των Ορθόδοξων Εκκλησιών, που θα πραγματοποιηθεί στην Ορθόδοξη Ακαδημία της Κρήτης, από 16 έως 26 Ιουνίου, θα καλυφθεί με καινοτόμες λύσεις και ειδικά σχεδιασμένες σύγχρονες υποδομές τηλεπικοινωνιών COSMOTE.

Ειδικά για τις ανάγκες της Συνόδου, υλοποιήθηκαν, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μία σειρά ολοκληρωμένων λύσεων ICT COSMOTE, οι οποίες εξασφαλίζουν αξιόπιστη και απρόσκοπτη επικοινωνία για τους παρευρισκόμενους, που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 1.000, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι από 150 ΜΜΕ από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο συμμετέχουν περισσότεροι από 400 επίσκοποι, κληρικοί, θεολόγοι, παρατηρητές και ακαδημαϊκοί. 

Ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, η σημασία της Συνόδου, καθώς και η αναμετάδοσή της από πολλά και μεγάλα ειδησεογραφικά Μέσα, έκαναν απαραίτητη την πλήρη κάλυψή της από κύκλωμα Internet υπερ-υψηλής ταχύτητας και αρχιτεκτονικής που διασφαλίζει την επικοινωνία, ακόμα και σε περίπτωση βλάβης. Παράλληλα, ενισχύθηκαν οι υποδομές κινητής στην περιοχή, βελτιώνοντας την κάλυψη 4G, ενώ θα παρέχονται και ολοκληρωμένες λύσεις για την προστασία από κυβερνοεπιθέσεις.

Ο Executive Director Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα στην υλοποίηση σύνθετων έργων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαστε υπερήφανοι που μέσω των δικτύων και των υποδομών μας θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο το σημαντικό μήνυμα της ιστορικής Αγίας και Μεγάλης Συνόδου των Ορθόδοξων Εκκλησιών.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο, μπορείτε να επισκεφθείτε το holycouncil.org.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ