Μειωμένα πάγια σε ανέργους και συνταξιούχους για 2η συνεχή χρονιά από την COSMOTE

Έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο για έναν ολόκληρο χρόνο
Ακόμη πιο φθηνή επικοινωνία σε ανέργους και σε συνταξιούχους προσφέρει η COSMOTE, παρέχοντας για 2η συνεχή χρονιά έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο όλων των προγραμμάτων συμβολαίου για ιδιώτες, για έναν ολόκληρο χρόνο.
Η οικονομική προσφορά για ανέργους που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και συνταξιούχους άνω των 65 ετών εντάσσεται και στην ευρύτερη πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ για παροχή ειδικών τιμών στους κατόχους κάρτας ανεργίας.
Οι νέοι ή και οι υφιστάμενοι συνδρομητές συμβολαίου COSMOTE, που ανήκουν στις παραπάνω ομάδες, προκειμένου να επωφεληθούν από την προσφορά, θα πρέπει να προσκομίζουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τις 16 Ιουλίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2011, σε ένα από τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν εναλλακτικά να καλούν την Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE στο 13838.
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, περισσότερο από ποτέ η COSMOTE προσαρμόζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών.
Την τελευταία τριετία η εταιρεία έχει προχωρήσει σε σημαντικές προσφορές και μειώσεις τιμολογίων, τόσο στα προγράμματα συμβολαίου όσο και στην καρτοκινητή.
Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η COSMOTE κάνει ένα βήμα παραπάνω με στόχο να προσφέρει έμπρακτα ακόμη φθηνότερη επικοινωνία σε ανέργους και συνταξιούχους, που πλήττονται περισσότερο από τη δυσχερή οικονομική συγκυρία.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ