Μεταξύ των 100 καλύτερων εργοδοτών στην Ευρώπη στο διαγωνισμό «Best Workplaces in Europe 2006»

Η μόνη αμιγώς ελληνική εταιρεία που επιβραβεύεται για 2η συνεχή χρονιά

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η GENESIS Pharma, διακρίθηκε στον ετήσιο διαγωνισμό «Best Workplaces in Europe 2006», αποτελώντας την πρώτη αμιγώς ελληνική εταιρεία που εδραιώνει την παρουσία της στην κατάταξη. Η διάκριση αυτή προέκυψε μετά από αξιολόγηση 1.000 εταιρειών από 15 ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες συμμετείχαν στον αντίστοιχο διαγωνισμό σε εθνικό επίπεδο. Στον ελληνικό διαγωνισμό, η GENESIS Pharma διακρίθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά κατακτώντας την 3η θέση.


Η επίσημη τελετή απονομής των ευρωπαϊκών βραβείων πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 17 Μαΐου 2006, στο Βερολίνο από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Great Place to Work, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών Ανθρώπινου Δυναμικού και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.


Το βραβείο αυτό καθώς και εκείνα που της απονεμήθηκαν στην Ελλάδα, αποτελούν την έμπρακτη επιβεβαίωση της δέσμευσης της Genesis Pharma απέναντι στο ανθρώπινο δυναμικό της, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα. Ο κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, με αφορμή τη βράβευση τονίζει: «Η διάκριση της GENESIS Pharma τέσσερα χρόνια τώρα στον διαγωνισμό Best Work Places στην Ελλάδα και δύο χρόνια σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μας τιμά και μας ικανοποιεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, γιατί προέρχεται από τους ίδιους τους εργαζομένους μας. Είναι μια διάκριση που επιβεβαιώνει ότι το όραμα της εταιρείας μας είναι ουσιαστικό και ο τρόπος που το υλοποιούμε κάνει πρώτους από όλους υπερήφανους και ευτυχισμένους τους δικούς μας ανθρώπους».


Η έμφαση στις ανθρώπινες αξίες και στην υπεύθυνη κοινωνική συμπεριφορά, αποτελεί ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της φυσιογνωμίας της GENESIS Pharma. Η φιλοσοφία αυτή αντικατοπτρίζεται πρώτα απ' όλα στις σχέσεις που καλλιεργεί με τους ίδιους τους ανθρώπους της, οι οποίοι αποτελούν την κινητήρια δύναμη της ανάπτυξής της. Με βάση την επένδυση στην προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων, την υιοθέτηση σύγχρονων μεθόδων διοίκησης, οι οποίες μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας τους, αλλά και τις υψηλού επίπέδου παροχές και αποδοχές, η GENESIS Pharma προσφέρει ίσες επαγγελματικές ευκαιρίες και δυνατότητες χωρίς διακρίσεις. Επίσης, οι αξίες της κοινής δέσμευσης, της μεθοδικής και αρμονικής συνεργασίας, της εμπιστοσύνης, του σεβασμού και της αφοσίωσης που υιοθετεί διαμορφώνουν ένα σύγχρονο περιβάλλον εταιρικής ακεραιότητας, που κερδίζει την εμπιστοσύνη και αφοσίωση των εργαζομένων της.


Πηγή: GENESIS Pharma Α.Ε.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ