Μοναδική διάκριση για το εργασιακό της περιβάλλον

Βραβεύθηκε ως η μόνη εταιρεία που διακρίνεται σταθερά μεταξύ των 10 εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, από την αρχή του θεσμού μέχρι σήμερα.

Ειδικό βραβείο από τον φορέα Great Place to Work Institute Hellas, έλαβε η GENESIS Pharma, ως η μόνη εταιρεία που κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των 10 καλύτερων, από το πρώτο έτος πραγματοποίησης του διαγωνισμού «ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» μέχρι σήμερα (2003-2007).
Για το 2007, οι εργαζόμενοί της την κατέταξαν στην 4η θέση, διατηρώντας τη σταθερά στην πρώτη πεντάδα της διοργάνωσης τα τελευταία τρία χρόνια.

Το ειδικό βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Κωνσταντίνος Ευριπίδης, στο πλαίσιο της επίσημης εκδήλωσης του Ινστιτούτου, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου, για την βράβευση των 20 εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2007, παρουσία 300 και πλέον στελεχών επιχειρήσεων.

Η μοναδική αυτή διάκριση για την GENESIS Pharma επιβεβαιώνει τη συνεπή εφαρμογή μιας δέσμευσης που ανέλαβε η εταιρεία από την ίδρυσή της, το 1997: τη διαμόρφωση ενός επιτυχημένου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, στο οποίο οι εργαζόμενοι χαίρονται να δουλεύουν και για το οποίο είναι υπερήφανοι. Σήμερα, η εταιρεία έχει επιτύχει να κατατάσσεται μεταξύ των πιο επιτυχημένων και καινοτόμων εμπορικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, εδραιώνει την παρουσία της σε πέντε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και την Κύπρο, ενώ διατηρεί παράλληλα ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον.

Mε αφορμή τη βράβευση, o κος Κ. Ευριπίδης, δήλωσε: «Στα 10 χρόνια δραστηριότητάς της εταιρείας μας, διαμορφώσαμε ένα περιβάλλον που κάνει τους ανθρώπους μας χαρούμενους που δουλεύουν μαζί μας? Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, όλοι βρίσκονται στον πυρήνα της λειτουργίας και της ανάπτυξης μας και διαμορφώνουν μια ισχυρή ομάδα. Χάρη σε αυτή, η GENESIS Pharma έχει εννιαπλασιάσει τις πωλήσεις της και έχει τριπλασιάσει το προσωπικό της, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σήμερα μεταξύ των κορυφαίων φαρμακευτικών εταιρειών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Τους ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά».


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ