Νέες προτάσεις επικοινωνίας για άτομα με αναπηρία

Φωνητικό E-mail και Video Κλήση με μειωμένη χρέωση, προσφέρει η COSMOTE ειδικά για τα άτομα με αισθητηριακούς περιορισμούς, εκφράζοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τα άτομα με αναπηρία.


Με τη νέα υπηρεσία Φωνητικό E-mail, η ελληνική εταιρία κινητής τηλεφωνίας προσφέρει στα άτομα με προβλήματα όρασης τη δυνατότητα να διαχειριστούν εύκολα και απλά το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, με την τεχνολογία αναγνώρισης φωνής (ASR – Automated Speech Recognition).


Καλώντας το τετραψήφιο νούμερο 1244, οι χρήστες της υπηρεσίας έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν τα E-mails τους στα ελληνικά ή και στα αγγλικά και να απαντήσουν προς έναν ή περισσότερους παραλήπτες, εκφωνώντας απλά την απάντησή τους. Παράλληλα, μπορούν να προωθήσουν και να διαγράψουν οποιαδήποτε ηλεκτρονικά μηνύματα μέσω φωνητικών εντολών. Και όλα αυτά με απλές φωνητικές εντολές, χωρίς να χρειάζεται να πατήσουν κάποιο πλήκτρο.


Η υπηρεσία Φωνητικό E-mail, απευθύνεται σε όλους τους πελάτες συμβολαίου ή καρτοκινητής της COSMOTE, ενώ συγκεκριμένα για τα άτομα με προβλήματα όρασης, η υπηρεσία προσφέρεται χωρίς χρέωση.


Επιπλέον, η COSMOTE διαθέτει την προηγμένη υπηρεσία Video Κλήση [1] με 50% έκπτωση ειδικά για τα άτομα με προβλήματα ακοής. Η προσφορά ισχύει για VideoΚλήσεις προς όλους τους εθνικούς προορισμούς κινητής τηλεφωνίας, για τους πελάτες που ανήκουν στα νέα προγράμματα συμβολαίου της COSMOTE, καθώς και για τους χρήστες καρτοκινητής του τιμολογιακού προγράμματος Hard of Hearing [2] .


Στο ίδιο πλαίσιο, όλοι οι πελάτες συμβολαίου και καρτοκινητής με προβλήματα ακοής της COSMOTE έχουν τη δυνατότητα αποστολής γραπτών μηνυμάτων με 50% έκπτωση και δωρεάν χρήσης, μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS), των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Επισημαίνεται ότι η χρήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης είναι δωρεάν για όλους τους συνδρομητές της εταιρίας.


Με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα άτομα με αναπηρία, η COSMOTΕ φροντίζει ώστε στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και υπηρεσιών της να διαθέτει προτάσεις επικοινωνίας ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.


Ειδικά ενημερωτικά φυλλάδια της εταιρίας για την καλύτερη πληροφόρηση των πελατών της, διατίθενται στα αποκλειστικά καταστήματα COSMOTE καθώς και στα καταστήματα των αντιπροσώπων της σε όλη την Ελλάδα, ενώ ειδικά για την υπηρεσία Φωνητικό E-mail, τα φυλλάδια είναι διαθέσιμα και στη γλώσσα γραφής «Braille» [3] .


[1] . Για χρήση της υπηρεσίας απαιτείται συσκευή 3G, ειδική κάρτα USIM (Universal SIM) και κάλυψη δικτύου 3G.


[2] . Τιμολογιακό πρόγραμμα καρτοκινητής, αποκλειστικά για τα άτομα με προβλήματα ακοής, το οποίο προσφέρει 50% έκπτωση στη Video Κλήση και στην αποστολή γραπτών μηνυμάτων.


[3] . Για να επωφεληθούν των νέων προτάσεων της εταιρίας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά επικυρωμένα από επίσημους κρατικούς φορείς σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή αντιπροσώπων, ή να τα αποστείλουν μέσω φάξ στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE.


Πηγή: COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ