ΟΤΕ: Η COSMOTE είναι επίσημος χορηγός του «Disney οn Ice Frozen» και δίνει 200 διπλές προσκλήσεις δωρεάν

Το οικογενειακό υπερθέαμα «Disney on Ice Frozen», βασισμένο στη βραβευμένη με OSCAR® ομώνυμη ταινία κινουμένων σχεδίων, στηρίζει, ως επίσημος χορηγός, η COSMOTE. Στο πλαίσιο της χορηγίας, η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα σε 200 τυχερούς να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση, για να απολαύσουν την παράσταση στην Αθήνα (Κυριακή 24/11, στο Taekwondo) και -για πρώτη φορά- στην Θεσσαλονίκη (Κυριακή 01/12, στο PAOK Sports Arena).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό, επιλέγοντας την παράσταση που επιθυμούν, μέσα από το e-parenting.gr,  το portal που δημιούργησε η COSMOTE για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση της οικογένειας σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών στο Internet.

Το συμβουλευτικό portal e-parenting.gr

Στο e-parenting.gr οι γονείς μπορούν να αναζητούν άρθρα για τα θέματα της ασφαλούς πλοήγησης από εξειδικευμένους φορείς, να ενημερώνονται για τις νέες τάσεις, εφαρμογές, αλλά και τα νέα σημεία επαφής των παιδιών στο digital περιβάλλον. Σημείο αναφοράς για το περιεχόμενο του portal, αποτελούν οι εξειδικευμένες και επίκαιρες πληροφορίες των έγκριτων φορέων με τους οποίους συνεργάζεται η COSMOTE, όπως είναι το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και η  Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο.

Ακόμα στο e-parenting.gr φιλοξενείται το School Of Cool, το 1οdigital σχολείο Internet για γονείς, μέσα από το οποίο μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα τα παιδιά και τον τρόπο επικοινωνίας τους. 

Disney on Ice presents Frozen: η διασημότερη και βραβευμένη με OSCAR® ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney ζωντανεύει στον πάγο

Η Feld Entertainment®, ηγέτης στην παραγωγή της ζωντανής οικογενειακής ψυχαγωγίας, ζωντανεύει το Frozen, την διασημότερη και βραβευμένη με OSCAR® ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney. Ολόκληρο το πολυαγαπημένο παραμύθι ζωντανά στον πάγο, ξεδιπλώνει τη δυναμική ιστορία των δύο αδελφών, της πριγκίπισσας Άννας και της πριγκίπισσας Έλσας, εμπλουτισμένο με μοναδικά θεατρικά εφέ και αξέχαστη μουσική. 

Επιπλέον, στο Disney On Ice presents Frozen, ο Μίκυ και η Μίννι Μάους, συντροφεύουν το κοινό μέσα στη μαγική ιστορία που εκτυλίσσεται στο βασίλειο της Αρεντέλα. Επί σκηνής εμφανίζονται ξεχωριστοί καλεσμένοι, όπως αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney μαζί με πρωταγωνιστές από τις πιο διάσημες ταινίες, όπως το Toy Story (η Ιστορία των Παιχνιδιών), το Ψάχνοντας το Νέμο (Disney•Pixar) και τον εμβληματικό Βασιλιά των Λιονταριών (Disney). Όλοι μαζί, έρχονται να αποδείξουν, ότι η πραγματική αγάπη είναι τελικά η πιο μαγική από όλες τις δυνάμεις.

Περισσότερα για το Disney on Ice presents Frozen: εδώ.

*Όροι και προϋποθέσεις στο https://e-parenting.gr/contest/terms.

Πηγή εικόνας: 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ