ΟΤΕ και COSMOTE στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Δυναμικό παρών έδωσε ο Όμιλος ΟΤΕ στο φετινό Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών με τη συμμετοχή 200 εργαζομένων από ΟΤΕ και COSMOTE, που έτρεξαν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες εκείνης της ημέρας, οι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΟΤΕ και της COSMOTE, συμμετέχοντας στους αγώνες δρόμου των 5 και 10 χιλιομέτρων, ενώ 13 εργαζόμενοι ολοκλήρωσαν τη μαραθώνια διαδρομή των 42 χλμ. Μάλιστα για την COSMOTE είναι η 6η χρονιά που συμμετέχει στο μοναδικό αυτό αθλητικό γεγονός. Για κάθε χιλιόμετρο που διένυσε ο κάθε εθελοντής-εργαζόμενος, ο ΟΤΕ θα προσφέρει συμβολικό χρηματικό ποσό στο Σωματείο MDA Ελλάς (Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις), ενώ αντίστοιχα η COSMOTE στο Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ».

H συμμετοχή εργαζομένων του ΟΤΕ και της COSMOTE στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών αποτελεί ακόμη μια πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου ΟΤΕ, που στοχεύει στην προαγωγή του αθλητισμού ως τρόπου ζωής, καθώς και στην ανάδειξη των αξιών της συμμετοχής και του αγωνιστικού πνεύματος, που χαρακτηρίζουν το θεσμό του Μαραθωνίου.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ