ΟΤΕ: Λύσεις για την «ψηφιακή» ναυτιλία

Νέες καινοτόμες λύσεις και τεχνολογίες αιχμής που συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ναυτιλιακής αγοράς, θα παρουσιάσει η OTESAT_MARITEL, μέλος του Ομίλου OTE, στα «Ποσειδώνια 2018».

Όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της OTESAT_MARITEL (1.201, Hall 1 του Metropolitan EXPO Center) από τις 4 έως τις 8 Ιουνίου, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ολοκληρωμένη ICT λύση για το τελευταίας γενιάς δορυφορικό σύστημα του Inmarast FleetXpress. Η λύση περιλαμβάνει συνδυασμό δορυφορικού και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και την πλατφόρμα s@tGate για τη διαχείριση της τηλεπικοινωνιακής κίνησης. Επιπλέον, περιλαμβάνει σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως Internet, VoIP, email κ.λπ. (με ενσωματωμένη την τελευταία έκδοση του λογισμικού Inmarsat Fleet Xpresssoft NSD), υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες Cyber Security, καθώς και πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Η OTESAT_MARITEL θα παρουσιάσει και τη νέα Cyber Security λύση IRIS, η οποία διασφαλίζει 24/7 την προστασία των επικοινωνιών μεταξύ ναυτιλιακών εταιρειών και πλοίων από  κακόβουλες επιθέσεις και επιτρέπει την ασφαλή περιήγηση των πληρωμάτων των πλοίων στο Internet. Η λύση IRIS περιλαμβάνει ειδική εφαρμογή e-learning, για την εκπαίδευση των πληρωμάτων σε θέματα ασφάλειας εν πλω.  

Τέλος, το εξειδικευμένο προσωπικό της OTESAT_MARITEL θα ενημερώσει τους επισκέπτες για τις υπηρεσίες και τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό γέφυρας (communication, navigation safety), τις τεχνικές υπηρεσίες υποστήριξης (εγκατάσταση εξοπλισμού, παραμετροποίηση, επιδιόρθωση βλαβών κ.λπ.), καθώς και για τις ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, που παρέχει η εταιρεία στα κυριότερα ναυτιλιακά κέντρα παγκοσμίως.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ