ΟΤΕ: Το Rοbogirl ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια views

Πρωτοφανή επιτυχία σημείωσε μέσα στις γιορτές η branded ταινία “Robogirl” που δημιούργησε η Ogilvy για την COSMOTE. Μέσα σε λιγότερες από 10 μέρες, η ταινία ξεπέρασε τα 2.000.000 views στο YouTube, ενώ παρέμεινε σταθερά στο top-10 των Trending Videos για όλη την περίοδο των Χριστουγέννων. Πλέον σήμερα έχει ξεπεράσει τα 3.000.000 views.

Η οικογενειακή ταινία διάρκειας 50 λεπτών, διηγείται την ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού που ενώ δεν έχει καμία σχέση με τις θετικές επιστήμες, αναγκάζεται να γραφτεί στο μάθημα της Ρομποτικής όταν κατά λάθος σπάει το ρομπότ του αριστούχου αδερφού της, προκειμένου να καταφέρει να το ξαναφτιάξει.

Το κοινό αγάπησε την ταινία και τα αισιόδοξα μηνύματά της για την αξία της προσπάθειας και της ομαδικότητας, αλλά και για το πώς η εκπαιδευτική ρομποτική διευρύνει τους ορίζοντες των νέων παιδιών. Η ταινία σύντομα συγκέντρωσε πάνω από 35.000 likes και 7.500 comments στο YouTube, έγινε αντικείμενο συζήτησης, προβλήθηκε σε σχολεία και απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές από τον τύπο. 

Η ταινία αποτελεί το επίκεντρο της καμπάνιας που δημιούργησε η Ogilvy για να αναδείξει την στήριξη της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής τα τελευταία 5 χρόνια από την COSMOTE, στρατηγικό συνεργάτη του Οργανισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστήμης WRO Hellas.

Η καμπάνια ξεκίνησε με την προβολή τηλεοπτικού σποτ, δημιουργία καταχώρισης και outdoor, PR και influence, ενώ ολοκληρώθηκε τόσο με την προβολή της ταινίας στο YouTube, όσο και με την τηλεοπτική της προβολή από την COSMOTE TV και από τον ALPHA.

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει η Μυρτώ Κοντοβά, από μια πρωτότυπη ιστορία του Πάνου Σαμπράκου, ενώ την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Βαρδής Μαρινάκης. Η παραγωγή είναι της Foss Productions με την επιμέλεια της Ogilvy.

Η Ogilvy στην Ελλάδα, θεωρείται πρωτοπόρος διεθνώς στον χώρο του Branded Entertainment και έχει κερδίσει συνολικά 6 Cannes Lions και πολλές ακόμα διακρίσεις στα CLIO Awards, One Show, LIA και Webby Awards.

Πηγή: advertising.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ