Οgilvy: Ανέλαβε brief για την ενίσχυση των βρετανικών εξαγωγών

Η Ogilvy αναδείχτηκε νικήτρια σε spec που πραγματοποίησε το Department for International Trade (DIT) της βρετανικής κυβέρνησης, με στόχο την ενθάρρυνση των επιχειρήσεων να ενισχύσουν τις εξαγωγές τους. 

Το brief που αποτελεί μέρος της καμπάνιας “Exporting is great”, θα τεθεί σε ισχύ αργότερα μέσα στο έτος, με Media μπάτζετ που αγγίζει τα 5 εκατομμύρια λίρες και θα επικεντρωθεί σε above-the-line διαφήμιση, που θα δημιουργήσει η Ogilvy & Mather και θα υποστηριχθεί από τις λοιπές εταιρείες του ομίλου Ogilvy. 

Το Deprtment επιδιώκει να αυξήσει τις εξαγωγές, καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η δραστηριότητα ενδέχεται να στοχεύσει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που μπορεί να ανησυχούν για τις διοικητικές δαπάνες των αυξανόμενων διεθνών πωλήσεων. 

Το DIT συνεργάστηκε με την Engine για παρόμοιο σκοπό μέχρι το 2015. Η καμπάνια “Exporting is great” κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2015, για να υποστηρίξει περισσότερες βρετανικές επιχειρήσεις να κάνουν τα πρώτα βήματα για πωλήσεις στο εξωτερικό. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ