Προθεσμία για τις υποτροφίες COSMOTE 2007-2008

Λίγες μόλις μέρες απομένουν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007, για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο φετινό πρόγραμμα των Υποτροφιών COSMOTE


Οι Υποτροφίες COSMOTE για το ακαδημαϊκό έτος 2007-2008, ύψους δώδεκα χιλιάδων (12.000) ευρώ η καθεμία, αφορούν πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών ΑΕΙ που προέρχονται από τους νομούς  Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Ευβοίας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, καθώς και σε σπουδαστές που έχουν αποφοιτήσει από δημόσια σχολεία των νομών Βοιωτίας, Αργολίδας, Ρεθύμνου και Χαλκιδικής.


Συνολικά, θα δοθούν έντεκα (11) Υποτροφίες, μία για κάθε έναν από τους παραπάνω νομούς. Επισημαίνεται ότι στις γενικές προϋποθέσεις για τη χορήγηση των Υποτροφιών περιλαμβάνονται οι σχολικές και εξωσχολικές επιδόσεις των υποψηφίων, η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς τους, καθώς και πρόσθετα κοινωνικά κριτήρια (άτομα με αναπηρία, παιδιά πολύτεκνων οικογενειών κ.λπ.).


Επιπλέον, η COSMOTE, ανάλογα με τον αριθμό και το επίπεδο των υποψηφιοτήτων, θα απονείμει και φέτος Τιμητικές Διακρίσεις αξίας χιλίων (1.000) ευρώ η κάθε μία.


Για αναλυτικότερες οδηγίες σχετικά με τις Υποτροφίες COSMOTE παρακαλούμε πατήστε εδώ.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ