Πρωτιές για ΟΤΕ – COSMOTE στο συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2011

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν ο ΟΤΕ και η COSMOTE στα βραβεία «Θαλής – CEO & CSR 2011», στο πλαίσιο του συνεδρίου «CEO & CSR Money Conference 2011 «Ηθική Επιχειρηματικότητα» που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ο οποίος αναδείχθηκε από την ψηφοφορία κοινού ως «Ο καλύτερος ηγέτης CEO/Διευθύνων Σύμβουλος στην ΕΚΕ 2011».

Αντίστοιχα, ο ΟΤΕ αναδείχθηκε «Δημοφιλέστερη εταιρεία στην ΕΚΕ», ενώ οι ομάδες Εταιρικής Υπευθυνότητας της COSMOTE και του ΟΤΕ κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στην κατηγορία «Καλύτερη Ομάδα ΕΚΕ 2011».

Τα βραβεία «Θαλής – CEO & CSR 2011» διοργανώνονται από το Money Conferences και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και αποτελούν έναν καταξιωμένο θεσμό βραβείων, που αναδεικνύουν σε ετήσια βάση εταιρείες και στελέχη με αξιόλογη και έμπρακτη προσφορά σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα. Οι νικητές των βραβείων προέκυψαν από ηλεκτρονική ψηφοφορία στην Iστοσελίδα: www.hrima.gr, που διήρκησε περίπου 2 εβδομάδες. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν συνολικά 1.027 άτομα, επιχειρηματικά στελέχη, με εμπειρία σε δραστηριότητες ΕΚΕ.

Οι παραπάνω διακρίσεις έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά πρόσφατων διακρίσεων που έχουν λάβει οι δύο εταιρείες και επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων τους Εταιρικής Υπευθυνότητας.<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ