Σημαντικές διακρίσεις για την Εταιρική Υπευθυνότητα ΟΤΕ και COSMOTE

Σημαντικές διακρίσεις για τις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας έλαβαν ο ΟΤΕ και η COSMOTE. Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν ο ΟΤΕ και η COSMOTE στα φετινά βραβεία «Θαλής – CEO & CSR 2012», ενώ ο ΟΤΕ βραβεύτηκε ως ευεργέτης από το MDA Ελλάς, το σωματείο φροντίδας ατόμων με νευρομυικές παθήσεις.

Ο Όμιλος ΟΤΕ τιμήθηκε στα βραβεία «Θαλής – CEO & CSR 2012» αφενός με το Βραβείο Θαλής «Κορυφαία Διάκριση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» και αφετέρου κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία «Δημοφιλέστερη Εταιρεία στην ΕΚΕ».

Αντίστοιχα η COSMOTE, με την καμπάνια «Ο κόσμος μας, εσύ», απέσπασε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία «Καλύτερη Καμπάνια / Επικοινωνία ΕΚΕ».

Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του συνεδρίου «CEO & CSR Money Conference 2012, με θέμα: «ΕΥΤΥΧΙΑ: Ένας νέος δείκτης ανάπτυξης των κρατών και των επιχειρήσεων». Στην ενότητα του συνεδρίου με τίτλο: «Case Studies: Οι επιχειρήσεις αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην ενίσχυση της ποιότητας της ζωής του κοινωνικού συνόλου», ο Όμιλος ΟΤΕ παρουσίασε, ως βέλτιστη πρακτική, το Πρόγραμμα Υποτροφιών ΟΤΕ-COSMOTE, που και φέτος προκήρυξε για ενδέκατη συνεχή χρονιά.

Για τη μακρόχρονη συνεισφορά του στο έργο του MDA Ελλάδος βραβεύτηκε ο ΟΤΕ ως ευεργέτης, στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου του σπιτιού. Το ΣΠΙΤΙ του MDA αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο, σχεδιασμένο σύμφωνα με τις αρχές της ανακουφιστικής φροντίδας. Ο ΟΤΕ είναι αρωγός στην προσπάθεια του MDA για τη στήριξη των ατόμων με νευρομυικές παθήσεις, από το 2004.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ