Σημαντικές διακρίσεις στα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2006»

Σημαντικές διακρίσεις για την COSMOTE στα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2006» Πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Επενδυτικών Σχέσεων 2006»

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Επενδυτικών Σχέσεων 2006» απέσπασε η COSMOTE στο πλαίσιο των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2006 – Γεώργιος Ουζούνης», που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνονται από το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Για την αποτελεσματική υλοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων, ικανών να ενισχύσουν τη μακροπρόθεσμη παρουσία της στην αγορά, η εταιρία αναδείχθηκε δεύτερη στην κατηγορία «Υψηλών Επενδύσεων 2006». Τέλος, η COSMOTE απέσπασε το τρίτο βραβείο στις κατηγορίες «Διεθνοποίησης 2006», για την εκτεταμένη και επιτυχημένη δραστηριοποίησή της εκτός συνόρων, και «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2006», για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο την περασμένη χρονιά.

Στην αξιολόγηση των υποψήφιων εταιριών συμμετείχε μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, τόσο το ευρύ επενδυτικό κοινό, όσο και ειδικοί του χρηματοοικονομικού κλάδου.


Η βράβευση πραγματοποιήθηκε εχθές, στο πλαίσιο του Διεθνούς Επενδυτικού Συνεδρίου Euromoney Conference, ενώ τα βραβεία απένειμαν οι κκ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, και Κωνσταντίνος Ουζούνης, Εκδότης του περιοδικού ΧΡΗΜΑ. Εκ μέρους της COSMOTE, τα βραβεία παρέλαβε ο κ. Ευρίκος Σαρσέντης, Διευθυντής Επενδυτικών Σχέσεων και Στρατηγικής Ανάπτυξης της εταιρίας.


Πηγή: COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ