Σημαντική διάκριση για την TÜV AUSTRIA Hellas: Βράβευση στην κατηγορία Best Performing Companies στα Treasures of Greek Tourism 2019

Σημαντική διάκριση για την TÜV AUSTRIA Hellas, απονεμήθηκε κατά την ιδιαίτερα επιτυχημένη γιορτή επιχειρηματικής αριστείας Treasures of Greek Tourism 2019, υπό την διοργάνωση της ΝΕW TIMES PUBLISHING.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, βραβεύτηκε στην κατηγορία “Best Performing Companies” ως ένας από τους δυναμικότερους προμηθευτές των εν Ελλάδι ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 στο Grande Bretagne Hotel Athens, παρουσία σημαντικών εκπροσώπων του ελληνικού τουριστικού γίγνεσθαι ενώ το βραβείο παρέλαβε η κ. Νόνικα Μπάκα, Head of Tourism Inspections and Certification Department.

Ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Καλλιάς δήλωσε: «είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να βραβευόμαστε σε αυτόν το θεσμό και ιδίως σε μια πρωτοεμφανιζόμενη κατηγορία. Αυτή η διάκριση μας δίνει δύναμη και ώθηση να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τον ευαίσθητο και σημαντικό τουρισμό μας με το ίδιο πάθος, συνέπεια και αξία. Για όλους εμάς άλλωστε, η πιστοποίηση είναι πολιτισμός!»

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ