Στη «Φάρμα του Διαδικτύου» τα παιδιά των εργαζομένων του ΟΤΕ και της COSMOTE

Περισσότερα από πεντακόσια άτομα, γονείς και παιδιά, ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρωτοβουλία του ΟΤΕ και της COSMOTE και 350 τυχεροί -βάσει σειράς προτεραιότητας- παρακολούθησαν την παράσταση «Η Φάρμα του Διαδικτύου» που πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά για τα παιδιά των εργαζομένων των εταιρειών και φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕ ACADEMY.  

Η πρωτότυπη θεατρική παράσταση για παιδιά 4-12 ετών πραγματικά κέρδισε τις εντυπώσεις. Πρόκειται για ένα έργο που  αποδίδει με ευφάνταστο και χιουμοριστικό τρόπο τη διαδικασία της ασφαλούς πλοήγησης και είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο, των Βερόνικα Σαμαρά και Γεωργίου Κορμά. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας του ΟΤΕ και της COSMOTE για την ασφαλή χρήση του Κινητού και του Διαδικτύου «Από τον παραμυθένιο κόσμο του Internet, θέλουμε να λείπει ο κακός».

Με την πεποίθηση ότι η πρόληψη και η σωστή ενημέρωση μπορούν να διασφαλίσουν την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου, ο ΟΤΕ και η COSMOTE έχουν ξεκινήσει σχετικές πρωτοβουλίες από το 2009 και ήδη έχουν διανεμηθεί περισσότερα από 700.000 ενημερωτικά έντυπα, έχουν αποσταλεί περισσότερα από 680.000 ενημερωτικά SMS, ενώ περισσότεροι από 36.000 εκπαιδευτικοί, γονείς, εργαζόμενοι και παιδιά έχουν συμμετάσχει σε ενημερωτικές εκδηλώσεις. Σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ», έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 300 εκπαιδευτικές ημερίδες, που παρακολούθησαν πάνω από 14.000 μαθητές.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ