Συνεργασία BERLING – NANOVIIS

Η BERLING ABEE, βιομηχανία παραγωγής οικοδομικών χρωμάτων, με γνώμονα την συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη, κάνει ένα νέο μεγάλο βήμα και εισέρχεται στην αγορά των προϊόντων νανοτεχνολογίας συνάπτοντας συνεργασία με τη startup εταιρεία έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων νανοτεχνολογίας, Nanoviis.

Η BERLING Α.Β.Ε.Ε., σε συνεργασία με τη NANOVIIS, ανέλαβε την παραγωγή και διανομή της πλήρους γκάμας των προϊόντων που έχουν αναπτυχθεί από την τεχνολογικά ανεπτυγμένη startup, και συγκεκριμένα τη σειρά προϊόντων που φέρει την εμπορική ονομασία Aquashield.

Η οικογένεια των προϊόντων Aquashield περιλαμβάνει τρία προϊόντα νανοτεχνολογίας τα οποία χρησιμοποιούνται για την αδιαβροχοποίηση επιφανειών.

Συγκεκριμένα, το προϊόν Aquashield Porus είναι κατάλληλο για την αδιαβροχοποίηση δομικών επιφανειών από εμφανές μπετόν, σοβά και απορροφητικές πλάκες. Το προϊόν Aquashield Ceramic είναι κατάλληλο για αδιαβροχοποίηση κεραμιδιών, κεραμικών ειδών και πετρωδών απορροφητικών επιφανειών, ενώ το προϊόν Aquashield Mix χρησιμοποιείται ως πρόσμικτο σε σοβά, κόλλα πλακιδίων και στόκους αρμών, επιτυγχάνοντας την πλήρη αδιαβροχοποίηση του μείγματος και κατ’ επέκταση της επιφάνειας.

Τα προϊόντα αυτά με την υποστήριξη των δύο εταιρειών διατίθενται στην ελληνική αγορά από το δεύτερο εξάμηνο του 2016. Στρατηγικής σημασίας είναι η διάθεση των προϊόντων στο εξωτερικό και η ανάπτυξη των αγορών του εξωτερικού στις οποίες δραστηριοποιείται ήδη η BERLING, για την ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας εκτός συνόρων, αλλά και για την ελληνική παραγωγή και την ανάπτυξη της χημικής τεχνολογίας. Ενδεικτικές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται ήδη η BERLING είναι η Κύπρος, η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Γεωργία, η Πολωνία, το Αζερμπαϊτζάν, η Σερβία και άλλες.

Κατά τη δήλωση των διευθυνόντων συμβούλων των δύο εταιρειών, του Γιώργου Κωνσταντινίδη για την BERLING και του Δημήτρη Τσούκλερη για τη NANOVIIS, η ανάπτυξη είναι ένας δρόμος που απαιτεί ανοικτό πνεύμα, όρεξη για συνεργασία, πίστη στη δύναμη των συνεργιών και σκληρή δουλειά. Η Ελλάδα παραμένει μια χώρα ευκαιριών και προόδου για όσους έχουν στόχο και όραμα.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ