Το ξενοδοχείo Marelen Hotel, πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με το επίπεδο “Principal”

Το 4 αστέρων ξενοδοχείo Marelen Hotel, βρίσκεται σε μία από τις πιο γνωστές παραλίες της Ζακύνθου, στο Καλαμάκι

Δελτίο Τύπου

Το 4 αστέρων ξενοδοχείo Marelen Hotel, το οποίο βρίσκεται σε μία από τις πιο γνωστές παραλίες της Ζακύνθου, στο Καλαμάκι, είναι ακόμα ένα ξενοδοχείο που πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, Με το επίπεδο «Principal»!

Το ξενοδοχείο Marelen προσφέρει μία μοναδική εμπειρία διακοπών με τα οφέλη που λαμβάνουν όλες οι επιχειρήσεις και ειδικότερα οι επιχειρήσεις φιλοξενίας από την συγκεκριμένη πιστοποίηση επιβεβαιώνοντας, ότι:
  • Λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα, εφαρμόζουν τις κατάλληλες διαδικασίες και τις ενδεδειγμένες από τις αρμόδιες αρχές και την επιστημονική κοινότητα πρακτικές για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού.
  • Παρέχουν τα μέσα και τις υποδομές που απαιτούνται για την εφαρμογή των διαδικασιών και πρακτικών.
  • Διαθέτουν κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και συνεχώς επικαιροποιούν με προγράμματα εκπαίδευσης το προσωπικό τους για την τήρηση των διαδικασιών και των νέων οδηγιών ως αυτές ενημερώνονται από τους Εθνικούς Οργανισμούς Υγείας και άλλους θεσμούς (π.χ. ΠΟΥ).
  • Ενημερώνουν και καθοδηγούν κατάλληλα όλους όσοι εισέρχονται ή φιλοξενούνται στους χώρους της επιχείρησης, για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού. 
Η Πιστοποίηση είναι Πρόληψη. Η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός!

Πηγή Άρθρου και Εικόνας: 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ