Το Χαμόγελο του Παιδιού: Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού

Για 3η συνεχή χρονιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησε την Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού (26 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου) στα «Εθελοντικά Δημιουργικά Εργαστήρια» που λειτουργεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Τα Δημιουργικά Εργαστήρια στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Λάρισα, την Τρίπολη, την Κέρκυρα, τα Χανιά και στο Ηράκλειο Κρήτης άνοιξαν τις πόρτες τους και υποδέχτηκαν περισσότερες από 100 οικογένειες που προσέφεραν λίγες ώρες από το χρόνο τους για να βοηθήσουν στην κατασκευή χειροποίητων ειδών μαζί με τους εργαζόμενους του οργανισμού.

Η θετική ενέργεια και η χαρούμενη διάθεση ενώθηκαν με τη δημιουργικότητα και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικές κατασκευές (λαμπάδες, πασχαλινά είδη και διακοσμητικά). Όλες οι κατασκευές διατέθηκαν στα bazaars που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο του Πάσχα για την οικονομική ενίσχυση του έργου και των δράσεων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Με το κοινό χαμόγελο όλων στο τέλος της εβδομάδας ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού

Παιδιά, γονείς και εργαζόμενοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με κοινό στόχο: το Χαμόγελο κάθε παιδιού! 

Θεμέλιος λίθος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι οι εθελοντές, που εδώ και 22 χρόνια με τη δική τους προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στη συνέχιση του έργου του. Οι εθελοντές απασχολούνται σε όλες τις δράσεις του οργανισμού πανελλαδικά και καλύπτουν βασικές ανάγκες, τόσο με τη ειδικότητά τους όσο και με την εκπαίδευσή τους στις προκαθορισμένες δράσεις του οργανισμού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί όλες τις οικογένειες και τα παιδιά τους για την εθελοντική τους προσφορά και για τα όμορφα Χαμόγελά τους!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ