Το Χαμόγελο του Παιδιού στην Πρεσβεία της Νοτίου Αφρικής

Στην Πρεσβεία της Νοτίου Αφρικής βρέθηκε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με στελέχη της Πρεσβείας καθώς και θερμή συζήτηση του κ. Κώστα Γιαννόπουλου, Προέδρου του Δ.Σ., με την Α.Ε. Πρέσβειρα κα. Beryl Rose Sisulu.

Επισφραγίζοντας την άριστη συνεργασία τους, δρομολογήθηκε η συνδιοργάνωση του 19ου Αφρικανικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ, ενώ παράλληλα οριστικοποιήθηκε και η επίσημη επίσκεψη της Α.Ε. κας. Beryl Rose Sisulu καθώς και των στελεχών της Πρεσβείας της Νοτίου Αφρικής, στις 17 Ιουλίου 2020 στο Σπίτι του Οργανισμού στην Ηρακλείτσα Καβάλας. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Nelson Mandela με αφορμή την 18η Ιούλιου, ημέρα των γενεθλίων του.

Σημειώνεται ότι η επιλογή δεν είναι τυχαία μιας και το συγκεκριμένο Σπίτι, στο οποίο σήμερα μεγαλώνουν 20 παιδιά, αποτελεί δωρεά του αείμνηστου Γιάννη Συμεωνίδη, ο οποίος έζησε και δραστηριοποιήθηκε στη Νότια Αφρική, γεγονός που επισφραγίζεται και από την ονομασία των οικημάτων, που ονομάζονται Villa Nelson Mandela.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ