Το Χαμόγελο του Παιδιού: Take time to be Kind – Αυτές τις γιορτές και έλα να προσφέρεις χαμόγελα στο Hard Rock Cafe Athens.

Ακολουθώντας το πνεύμα προσφοράς του, το Hard Rock Cafe Athens, την πιο όμορφη στιγμή του χρόνου, συνεργάζεται με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και προσκαλεί και όλους τους φίλους του να βοηθήσουν, ώστε μαζί να μοιράσουν χαμόγελα και ελπίδα στα παιδιά που το χρειάζονται. Συγκεκριμένα, από τις 2 Δεκεμβρίου έως τις 23 Δεκεμβρίου, τo Hard Rock Cafe Athens προσκαλεί όλους τους επισκέπτες του να μεταμορφωθούν σε μάγους των Χριστουγέννων και βοηθήσουν ώστε να λάβουν δώρα όλα τα παιδάκια! Οι επισκέπτες του Hard Rock Cafe Athens μπορούν να μοιραστούν το εορταστικό πνεύμα της γενναιοδωρίας είτε αφήνοντας ένα δώρο κάτω από το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Hard Rock είτε προσφέροντας κάποιο χρηματικό ποσό απευθείας, χρησιμοποιώντας το ειδικό κουτί του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που θα βρίσκεται στον χώρο του Rock Shop.
Ο Σταμάτης Τσαμτσουκάκης, General Manager του Hard Rock Cafe Athens, δήλωσε: «Είναι πάντα μέρος της κουλτούρας μας να προσφέρουμε χαρά και ευτυχία σε κάθε επισκέπτη του Hard Rock Cafe Athens. Αυτή τη φορά είμαστε διπλά χαρούμενοι που μπορούμε να βοηθήσουμε να φέρουμε ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών αυτών. Άλλωστε, τα Χριστούγεννα είναι ιδανική εποχή για να αγκαλιάσουμε ακόμα περισσότερο ένα από τα βασικά motto μας το “Take Time To Be Kind”, και να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στο να δείξουμε ευγένεια και αγάπη για το συνάνθρωπό μας».
Πλησιάζοντας λοιπόν προς το νέο έτος, ας γίνει ο καθένας από εμάς ένας κρίκος στην αλυσίδα προσφοράς που δημιουργεί αυτά τα Χριστούγεννα το Hard Rock Cafe Athens για τα παιδιά σε ανάγκη, συγκεντρώνοντας δώρα για εκείνα και γεμίζοντάς τα με χαμόγελα και αισιοδοξία.
To Hard Rock Cafe Athens περιμένει όλους τους φίλους του, πάντα στην οδό Αδριανού 52, για να απολαύσουν τα εορταστικά μενού και να βοηθήσουν να γεμίσουν τα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με αισιοδοξία για τη νέα χρονιά.

‘’Take time to be Kind’’ αυτές τις γιορτές και έλα να προσφέρεις χαμόγελα στο Hard Rock Cafe Athens.
Σχετικά: «SEND A SMILE»: ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ HARD ROCK CAFE ATHENS ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ              

Πότε: 2 Δεκεμβρίου 2019 έως 23 Δεκεμβρίου 2019

Πού: Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52 , Μοναστηράκι
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ