Τρίτη συνεχόμενη διάκριση για την COSMOTE σε διεθνή βραβεία για την Επιχειρησιακή Συνέχεια

Βραβείο «Business Continuity Manager of the Year 2012»
στον κορυφαίο θεσμό των Business Continuity Institute Awards

Για ακόμη μία χρονιά, το σύστημα Διοίκησης Επιχειρησιακής Συνέχειας της COSMOTE διακρίνεται σε έναν από τους κορυφαίους θεσμούς παγκοσμίως, τα διεθνή βραβεία του Business Continuity Institute (Global BCI Awards), με την εταιρεία να κατακτά το βραβείο «Business Continuity Manager of the Year 2012», που αποτελεί και την κορυφαία διάκριση της διοργάνωσης.

Η εταιρεία συμμετείχε επίσης στην κατηγορία «Business Continuity Team of the Year», όπου έφτασε στην τελική λίστα των υποψηφίων για τον τίτλο.

Με τη βράβευση αυτή, η COSMOTE αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρία που καταφέρνει να διακριθεί καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς στο χώρο της Επιχειρησιακής Συνέχειας παγκοσμίως.

Το Business Continuity Institute ιδρύθηκε το 1994 με στόχο να προσφέρει υποστήριξη σε θέματα Επιχειρησιακής Συνέχειας σε εταιρείες και οργανισμούς από ολόκληρο τον κόσμο και σήμερα μετρά πάνω από 7.000 μέλη σε περισσότερες από 100 χώρες, αποτελώντας κορυφαίο φορέα πιστοποίησης στο συγκεκριμένο αντικείμενο διεθνώς. Στόχος του Business Continuity είναι η θωράκιση της επιχειρησιακής λειτουργίας ενάντια σε πιθανούς κινδύνους και απρόβλεπτα συμβάντα.    

Η τελετή παράδοσης των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 7 Νοεμβρίου στο Λονδίνο. Το βραβείο «Business Continuity Manager of the Year 2012» απονεμήθηκε στον επικεφαλής Business Continuity Management του Ομίλου, κ. Γιάννη Ζέππο. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία και το Business Continuity Institute είναι διαθέσιμες στο link: www.thebci.org.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ