«Χρησιμοποιήστε με ασφάλεια τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και το διαδίκτυο» από την COSMOTE

Για 4η συνεχή χρονιά η COSMOTE, Χρυσός Χορηγός της Δράσης Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου saferinternet.gr, συμμετέχει στον  εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, και υπενθυμίζει τη σημασία της ασφαλούς χρήσης των νέων τεχνολογιών, ενισχύοντας περαιτέρω τις πρωτοβουλίες  ενημέρωσης και  ευαισθητοποίησης του κοινού,  που πραγματοποιεί από το 2007.

Συγκεκριμένα:
  • Για να απολαμβάνουν όλοι με ασφάλεια τη χρήση του Διαδικτύου η COSMOTE,  με κάθε νέα σύνδεση COSMOTE Internet On The Go, από 8 έως 14 Φεβρουαρίου  στην αλυσίδα καταστημάτων COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και OTESHOP, δίνει δώρο ένα Antivirus.
  • Ως Χρυσός Χορηγός της Δράσης Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου saferinternet.gr, που τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αποτελεί τον Εθνικό Εκπρόσωπο του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης INSAFE με 30 Κέντρα στην Ευρώπη και τη Ρωσία, η COSMOTE, συνέβαλε έμπρακτα στη μετάδοση-προώθηση του κεντρικού μηνύματος της φετινής Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, στους συνδρομητές και στους εργαζόμενούς της «Το Διαδίκτυο δεν είναι μόνο παιχνίδι! Προστάτευσε τη ζωή σου. Σεβάσου τη ζωή των άλλων».   Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων, πραγματοποίησε στην Αθήνα ενημερωτικό σεμινάριο για γονείς εργαζόμενους των εταιρειών COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Επικεφαλής Δράσης Ενημέρωσης του saferinternet.gr, κ. Β.Σαμαρά, και του Γιατρού της Μονάδας Εφηβικής Υγείας, Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Παν/μιου Αθηνών, κ. Γ.Ν. Κορμά, εκπροσώπου της Γραμμής Βοηθείας ΥποΣΤΗΡΙΖΩ 800 11 800 15 του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η ανταπόκριση του προσωπικού της εταιρείας. Αντίστοιχη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο και στη Θεσσαλονίκη.
Αξίζει να σημειωθεί  επιπλέον,  ότι τα τελευταία 4 χρόνια η COSMOTE:
  • Έχει αναλάβει πρωτοβουλίες αυτορρύθμισης σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο με άλλους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, ώστε οι ανήλικοι χρήστες να απολαμβάνουν ένα κοινό επίπεδο προστασίας.
  • Έχει αναπτύξει εξειδικευμένες Υπηρεσίες Γονικού Ελέγχου.
  • Υλοποιεί με συνέπεια καμπάνια ενημέρωσης του κοινού και των εργαζομένων της, κατά την διάρκεια της οποίας, ανάμεσα σε άλλα, έχει διανείμει περισσότερα από 500.000 αντίτυπα του ενημερωτικού φυλλαδίου «Κινητή Τηλεφωνία και Γονείς» αλλά και των εντύπων της Δράσης saferinternet.gr. Επιπλέον, έχει αναλάβει την πρωτοβουλία της διοργάνωσης πληθώρας ειδικών ενημερωτικών Ημερίδων και εκδηλώσεων που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, γονείς-κηδεμόνες και παιδιά, σε όλη την Ελλάδα.
Η  σημαντική συμβολή της COSMOTE στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, επιβεβαιώθηκε και με το «Αριστείο» που έλαβε η εταιρεία στο πλαίσιο της Απονομής Αριστείων Κοινωνικής Ευθύνης που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος το 2010. Αντίστοιχη  στρατηγική αναπτύσσουν και οι θυγατρικές της, COSMOTE ROMANIA και GLOBUL, υλοποιώντας σημαντικές δράσεις ενημέρωσης γονέων και παιδιών.<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ