«Όλοι για το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ισχυρό «παρών» έδωσαν στην καλοκαιρινή κινητοποίηση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα δημοφιλή μέλη της δημοσιογραφικής ομάδας του protagon.gr, Σταύρος Θεοδωράκης, Ηλίας Μαμαλάκης, Παύλος Τσίμας και Μαρία Χούκλη.

 

O Σταύρος, η Μαρία, ο Παύλος και ο Ηλίας, έχοντας βιώσει από κοντά το έργο του Οργανισμού μας, τις χαρές αλλά και τα προβλήματα που συνοδεύουν κάθε ξεχωριστή του δράση, ενώνουν τις φωνές τους στο σενάριο που δημιούργησε η διαφημιστική εταιρεία MAGNET εκπέμποντας μέσα από το τηλεοπτικό σποτ της καλοκαιρινής κινητοποίησης του Οργανισμού, σήμα κινδύνου προς το σύνολο της κοινωνίας και γίνονται πρεσβευτές της ανάγκης να συμμετέχουμε όλοι, κάθε μέρα, κάθε ώρα και καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου σε αυτό τον καθημερινό αγώνα.

 

«Τα παιδιά που σώζει το Χαμόγελο είναι τα δικά μας παιδιά. Τα γειτονόπουλα μας, τα ανίψια μας, τα παιδιά “των απέναντι”, τα παιδιά που εγκατέλειψαν κάποιοι σαν και εμάς. Και αν δεν τα βοηθήσει κανείς αυτά τα παιδιά, αύριο  θα τα βρούμε μπροστά μας και τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Ας κάνουμε λοιπόν αυτό που πρέπει. Είναι τόσο απλό άλλωστε. Ένας στους δέκα Έλληνες αν έκανε ένα τηλεφώνημα στο 901 11 15 15 15 τα εκατοντάδες παιδιά που βοηθάει το Χαμόγελο δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα. Για σκεφθείτε το, δεν είναι εύκολο; Ένας στους δέκα ένα τηλεφώνημα. Στο protagon.gr λέμε ότι είναι εύκολο», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
 
Ο Κώστας Γιαννόπουλος, μίλησε για την πανελλήνια δράση που αναπτύσσει «το Χαμόγελο του Παιδιού» εδώ και 15 χρόνια και για τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών που καλείται καθημερινά να καλύπτει, υπό αντίξοες συνθήκες και με έντονη την επίδραση της οικονομικής κρίσης. Παράλληλα, ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρθηκε και στη «μοναξιά» που κατά κανόνα βιώνει τους θερινούς μήνες ο Οργανισμός. Αυτό γιατί οι καλοκαιρινές διακοπές συνοδεύονται -δυστυχώς- και από διακοπές στην ενίσχυση του Οργανισμού, λόγω του προσανατολισμού του κόσμου στην ευχάριστη πλευρά της ζωής. Ωστόσο, οι ανάγκες των παιδιών πληθαίνουν αδιάκοπα, με αποτέλεσμα η αγωνία του Οργανισμού για την κάλυψή τους να μεγεθύνεται διαρκώς.

Στηρίζουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 

Συμμετέχουμε όλοι ΕΝΕΡΓΑ για να μπορέσει «το Χαμόγελο του Παιδιού»
να συνεχίσει να προσφέρει 24ωρη,

ολοκληρωμένη και ποιοτική φροντίδα στα παιδιά που έχουν ανάγκη

  • Καλέστε από σταθερό τηλέφωνο O.T.E. στο 901 11 15 15 15  (3,67 ευρώ/κλήση)
  • Πραγματοποιήστε την κατάθεσή σας ηλεκτρονικά ή  με τραπεζική κατάθεση πατώντας ΕΔΩ
  • Συμμετέχετε στις ελλείψεις μας σε είδη πρώτης ανάγκης επικοινωνώντας μαζί μας στο  210 330 6140 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@hamogelo.gr.
Βρείτε επισυναπτόμενο το τηλεοπτικό σποτ της καλοκαρινής κινητοποίησης.

«Όλοι για το Χαμόγελο»!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ