Έρχονται Χριστούγεννα! Ας μοιράσουμε ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα

15 χρόνια καθημερινού αγώνα, αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας, κακοποίησης, διαβίωσης χιλιάδων παιδιών σε ολόκληρη την Ελλάδα,
που περιμένουν από όλους εμάς ουσιαστική ανταπόκριση.

Έρχονται Χριστούγεννα, η εποχή που όλα είναι χαρούμενα, στολισμένα και γιορτινά.
Εμείς, και αυτά τα Χριστούγεννα θα προσπαθήσουμε να «στολίσουμε» ακόμη περισσότερα παιδικά πρόσωπα με χαμόγελο.

Σε αυτή μας την προσπάθεια, θέλουμε όλους εσάς να είστε στο πλάι μας.
Γιατί, αν ενωθούμε, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Και αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ζητά την πολύτιμη συμμετοχή σας για να συνεχίσει το έργο του ακόμη πιο δυναμικά. Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συνεισφέρετε κι εσείς στη δράση μας είναι οι εξής:

1) Τηλεφωνικά, με κλήση στους αριθμούς:
  • 14545 (από όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, με χρέωση 2,27 ευρώ ανά κλήση και από  τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, με χρέωση 2,46 ευρώ ανά κλήση)
  • 901 11 15 15 15 (από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ, με χρέωση 3,67 ευρώ ανά κλήση)
2) Με αποστολή SMS από κινητό τηλέφωνο στον αριθμό:
  • 54020, στέλνοντας απλώς τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (χρέωση 2,46 ευρώ ανά SMS).
3) Μέσω Πιστωτικής Κάρτας, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία WinBank Easypay της Τράπεζας Πειραιώς (εξαιρούνται οι κάρτες American Express και Diners).

4) Με Κατάθεση Χρημάτων σε Τραπεζικό Λογαριασμό (Δικαιούχος: Το Χαμόγελο του Παιδιού). Μπορείτε να δείτε τις τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε και τους αντίστοιχους τραπεζικούς λογαριασμούς, κάνοντας κλικ εδώ.

5) Μέσω ΑΤΜ, με μεταφορά ποσού μέσω των CASH POINTS με τη χρησιμοποίηση των μηχανημάτων ΑΤΜ (χρήση ΙΒΑΝ).

6) Μέσω Διαδικτύου, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία WinBank Easypay της τράπεζας Πειραιώς, την υπηρεσία PayPal, καθώς και το Web Banking, με τη μεταφορά ποσού από τον λογαριασμό σας σε λογαριασμό του Συλλόγου (χρήση ΙΒΑΝ).

7) Μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων, αποστέλλοντας ταχυδρομική επιταγή στη διεύθυνση Στουρνάρη 16, Αθήνα T.K. 106 83.

8) Με επίσκεψη στους χώρους του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τους οποίους μπορείτε να δείτε αναλυτικά, κάνοντας κλικ εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
1. Για τις δωρεές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι απαραίτητη η ενημέρωση μας στο τηλέφωνο 210 330 6140, ή με fax στο 210 384 3038, ή με Ε-mail στο info@hamogelo.gr, προκειμένου να σας αποσταλεί η νόμιμη απόδειξη και η ευχαριστήρια επιστολή μας.
2. Επισημαίνουμε πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ποτέ δεν βγαίνει  στο δρόμο, ούτε στέλνει εκπροσώπους του από πόρτα σε πόρτα  προς οικονομική ενίσχυσή του.

9) Με επίσκεψη στα Χριστουγεννιάτικα Bazaars που διοργανώνουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα (ακλουθεί το σχετικό συνημμένο αρχείο).

Στα Χριστουγεννιάτικα παζάρια μας, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλά είδη του οργανισμού, όπως χριστουγεννιάτικες κάρτες και άλλα χριστουγεννιάτικα είδη, καθώς και σχολικά, λευκά είδη και πολλά άλλα, ενώ  παράλληλα θα μπορούν να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεών του πανελλαδικά.

10) Πραγματοποιώντας αγορές μέσω του e-shop μας, στο οποίο μπορεί κανείς να βρει όλα τα είδη που πωλούνται και στα παζάρια μας, κάνοντας κλικ εδώ.
     
Για τους τρόπους στήριξης του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μπορείτε να ενημερωθείτε και αναλυτικότερα μέσω της ιστοσελίδας του, ή κάνοντας κλικ εδώ.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» περιμένει λοιπόν μικρούς και μεγάλους,
για να αυξήσουμε όλοι μαζί, για μία ακόμη χρονιά τα παιδικά χαμόγελα,
στέλνοντας μηνύματα ζωής & αγάπης στα παιδιά όλων.

Σας περιμένουμε όλους και αυτές τις γιορτές
για να στηρίξουμε τα παιδιά μας, που πραγματικά μας έχουν ανάγκη!



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ